Hvordan holder skoletaskerne fra Beckmann?

Sidste år lavede vi en anmeldelse af skoletaskerne fra Beckmann, og i det forgangne år har flere spurgt ind til, hvordan de holder i brug og om vi stadig er glade for dem. Jeg vender derfor tilbage her et år senere med en ny anmeldelse af skoletaskerne fra Beckmann. Det er vel en af den slags anmeldelser, der virkelig holder, fordi investeringen gerne skal holde i lang tid, ikke?!

Læs den oprindelige anmeldelse med flere billeder af skoletaskerne fra Beckmann

Først og fremmest, så er indlægget her ikke sponsoreret af Beckmann. Samarbejdet, som vi lavede sidste år gik alene på dengang, så når jeg vender tilbage i dag er det af egen lyst til at dele en status med dig, uagtet at tasker blev modtaget i gave sidste år. Godt, så fik vi det på plads, he he.

Features, som børnene elsker

Der er en vis forskel i, hvad vi voksne vægter og hvad børnene vægter. Børnenes højdepunkter falder vist under det, man vil kalde nice-to-have og indbefatter blandt andet udskiftelige reklekser, som medfølger i en lille rund taske.

I det hele taget er børnene langt mere fokuserede på de små detaljer, når jeg spørger dem, hvad der er godt ved taskerne. Som du kan se, er det også begyndt at samle nøgleringe, som skal pynte på tasken samme med den lille reflekstaske.

Vores overordnede vurdering af Beckmann skoletasker

Holdbarhed

Vi voksne er mere taknemmelige for nogle andre elementer, eksempelvis at de rent faktisk stadig ser pæne og hele ud efter et år. Den skoletaske de havde før, var blevet mere beskidt og træls på det tidspunkt, så vores indtryk er, at de her holder langt bedre.

Ergonomi

Taskerne sidder super godt på børnenes ryg og kan tilpasses løbende, som de vokser. Skoletasken har 2 spænder, som holder skuldrene på plads, så de kan både spændes fast over brystet og rundt om maven. Der er kommet flere bøger og mere vægt efterhånden som de bliver ældre, så den feature er en stor hjælp. Spænden ved brystet sidder endvidere på sådan en slider på selve skulderstroppen, så den kan rykkes op og ned, så den præcis passer til barnets højde.

Sikkerhed

Taskerne er forsynet med adskillige reflekser, men også en lille rund “baglygte”, som tændes med et tryk. Det har vi især været glade for om vinteren, hvor det bliver tidligt mørkt. Vores børn går selv hjem fra skole, og selvom det er en lille og sikker rute, de følger, så er det altså rart med muligheden for at tænde lygten på tasken.

Generelt vil jeg bare sige, at vi er og har været sindsygt glade for de her skoletasker. Der er flere nævneværdige features, men det ville være en gentagelse af den anmeldelse, jeg skrev af Beckmann skoletaskerne sidste år, så jeg vil hellere bare henvise dig til det.

Og skørt nok, så skal skoletaskerne parkeres nu. Tænk sig at skoleåret allerede har nået sine ende, helt uden jeg egentlig fatter det – det der med at et skoleår ikke er et helt år, det fucker altså virkelig med min tidsregning. Kender du det?

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.