Klar til sommer og lidt panik

Det er simpelthen lige gået op for mig, at vi rejser på ferie om bare 3 uger! Det er jeg slet ikke klar til, selvom jeg selvfølgelig nok skal blive det, men avis alt det jeg skal nå at ordne inden. Jeg tror, at jeg langsomt vil gå igang med at pakke og lægge frem allerede her i weekenden, ikke mindst fordi der er en lille bitte chance (kryds fingre!) for at jeg kan komme afsted på Roskilde Festival, og det vil trods alt indskrænke kalenderen en smule. Hvor tidligt går du mon igang med at pakke, når I skal på ferie? Jeg kan da ikke være den eneste, der er god tid med den slags?!

Jeg købte den her tunika hos Arket på deres udsalg, og jeg elsker jo simpelthen at have sådan et stykke tøj, man bare hopper i og bor i henover sommeren. Den er både præsentabel og velegnet til at gå til stranden i, og så synes jeg ærligt talt, den er et skide godt fund til den nette sum á 375,- kr.!

Find den stribede tunika her hos Arket*

Tunika fra Arket* / Nepalarmbånd* / Genbrugstaske fra Røde Kors / Shangies sandaler fra Smukt Brugt

Tunikaen er størrelsessvarende, så hvis du tænker på at snuppe en til dig selv, så snupper du bare din sædvanlige størrelse

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Nadia
  21. juni 2019 / 21:41

  Hej
  Jeg har det præcis på samme måde, vi rejser til Sri Lanka med vores 3 piger om 3 uger i morgen og jeg er simpelthen også nødt til snart at lægge noget frem??
  Det hjælper altid at komme i gang med det synes jeg?der er også en del at huske?og oveni brækkede mindstemusen så armen i sidste weekend, så pt er det faktisk godt der er 3 uger????
  God pakning???

  • Dorte Bak
   Forfatter
   22. juni 2019 / 9:24

   Åh nej en brækket arm og rejse?! Det lyder ikke som det nemmeste i verden – håber det hele ordner sig, så I får en god ferie – og ja, jeg ved præcis hvad du mener med at det hjælper på følelsen af overblik, når man får lagt lidt frem. God pakkelyst og god ferie – klem fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.