Opskrift • Sunde Sun Lolly ispinde

opskrift sunde sun lolly ispinde
links

Det bedste tip, jeg kan give dig til den kommende sommer, det må være denne super nemme opskrift på sunde ispinde, der virkelig smager godt – smagen minder rigtig meget om Sun Lolly.

Det er faktisk 1 år siden, jeg indgik en pagt med mig selv om at være mere sund og selvkærlig. Det er gået over al forventning, og jeg arbejder stadig med den rette motivation og principperne, som jeg har fundet ud af fungerer for mig. Her et år senere har jeg en fornuftig balance mellem weekendhygge og sunde hverdage, men jeg vælger også i højere grad nogle bedre alternativer til den lødige weekendhygge. Ikke hver gang, bare rolig, jeg er ikke et overmenneske, men jeg kan faktisk godt mærke, at min krop, fordøjelse og mit humør i den grad kalder på sundere løsninger, som ikke får blodsukkeret til at rutsje op og ned.

Nu hvor sommervarmen angriber os, så skal der tænkes i nedkølende løsninger. Jeg elsker isterninger og kolde drikke, men jeg vil simpelthen også have plads til is, når varmen er over os. De her ispinde er MEGA LÆKRE og super nemme at lave og så indeholder de stort set kun frugt og kan derfor nydes alle dage, hvis det skulle være. De smager i øvrigt tæt på smagen af de grønne Sun Lolly’s, så det gør jo ikke oplevelsen ringere, vel?! Jeg bruger isforme fra Nicolas Vahé*, men du kan selvfølgelig fylde dem i præcis de forme, som du har lyst til.

Tip!

Spring hele processen over og nøjes med at nedfryse de hele vindruer, som du kan hapse af løbende fra fryseren. Det er tidsbesparende og smager mindst lige så godt!
opskrift sunde ispinde
Opskrift sunde sun lolly ispinde

Opskrift på sunde ispinde med Sun Lollysmag

Antal: 6 stk

Ingredienser

  • 460 gram skyllede røde vindruer uden sten
  • 1/2 spsk ahornsirup
  • 1/2 spsk citronsaft

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne grundigt i en blender. Sigt det eventuelt for at sortere skallerne fra og hæld så saften i isformene og frys dem.

Tip! Når isene er frosne, så tag dem ud af formene og pynt dem med lidt smeltet chokolade og frysetørrede jordbær eller anden krymmel og læg dem så i små poser eller madpapir i fryseren til de skal spises. På den måde er de mere tilgængelige, når sulten melder sig.

Jeg håber, du kan bruge den her lille opskrift – husk i hvert fald, at du kan glæde mig ved at dele med mig på Instagram, når du prøver mine opskrifter af. Tag mig med mit profilnavn @dortebak.dk eller brug hashtagget #deldinehverdagsrevolutioner. Klem fra Dorte

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 comments

  1. OK – det lyder virkelig nemt. Den opskrift vil jeg prøve. Tak for tip og virkelig nem opskrift uden en million særprægede ingredienser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.