Udgivet i Skriv en kommentar

Reducer madspild: Nem frokost med rester fra køleskabet

Jeg vil egentlig bare vise, hvor simpelt og godt et måltid mad kan være, når man har et par rester i køleskabet, som ellers ikke rigtig hørte til andre steder.

Det ser muligvis ikke smukt ud, men det er møg-nemt og det smager godt. Dagens indlæg er ikke så forkromet, men jeg oplever ofte selv, at de mest banale tips er dem, som kan ændre ved mine vaner, så måske du kan tage noget med dig herfra i dag?

Min frokost bestod af følgende rester:

1 kopfuld kogte pastaskruer (mine var af kikærter)
Ca. 1 dl tomatsauce jeg havde tilovers fra en pizzaaften
Lidt forskellige hakkede grøntsager
ca. 1 tsk hakkede løg
1 æg

På en pande ved medium varme svitsede jeg grøntsagerne inkl. løg i 1 minut. Jeg hældte så tomatsauce over og tilsatte pastaskruer og slog et æg ud i midten. Retten er færdig, når ægget er klar og det krydres med lidt salt og peber.

Så husk det nu – selv de mest patetiske rester kan blive til noget

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.