Sådan har jeg sat bøjlestang i det gamle karlekammerskab

links

Har du et gammelt skab, som kunne blive fint med en bøjlestang i? Her deler jeg en effektiv og nem (virkelig nem!) måde at opgradere det gamle skab på. Det er ikke prof, men det virker!

Der er de løsninger, man er stolt af at vise frem, og så er der dem, der fungerer til trods for den amatøragtige måde at lave det på. I dette tilfælde er der tale om sidstnævnte, og den løsning deler jeg med dig her – fordi jeg ved der sidder andre effektive kvinder derude, som bare vil have tingene gjort, så vi kan komme videre.

Det gamle skab har boet hos os i mange år, og jeg har arvet det fra min mormor, hvorfor det går under tilnavnet “mormorskabet”. Min mand hader skabet, så det får ikke en central placering i vores hjem, men det har lov til at have en plads, fordi jeg virkelig grundelsker det. I forbindelse med at vi har lavet nye værelser til pigerne overvejede jeg for en stund, om tiden var kommet til at sige tak for denne gang, men da det kom til stykket var jeg ikke klar, og så udtænkte jeg en plan. At gøre det til det perfekte klædeskab til børnetøj – og sådan er det endt ret godt ud.

I bunden af skabet har jeg sat nogle opbevaringskasser. Aykasa foldekasserne* er smarte, fordi jeg har kunnet udelade den ene langside, så det bliver til en lille reol i skabet, som hun kan bruge til tøj eller dimser.

Sådan har jeg sat bøjlestang ind i det gamle karlekammerskab

Endnu engang skal det nævnes, at det her ikke er en korrekt eller professionel tilgang til at sætte bøjlestang i et skab. Hvis du til gengæld har brug for en effektiv løsning, som ikke kræver særlige kompetencer at føre ud i livet, så følg med. Det er nemlig utrolig nemt og tog højst en halv time!

Det skal du bruge

1 fleksibel badeforhængsstang* (husk at måle op)
1 flad liste 1-2 cm bred (bredden er ikke så afgørende)
Nogle små søm
1 sav til at save listerne til
1 hammer
Evt. et stykke sandpapir

Start med at sætte bøjlestangen ind i skabet, så den hænger vandret. Den fleksible bøjlestang kan fastlåses, så den hænger fast uden hjælp fra dine støttelister, så du kan sagtens arbejde med den, til du synes, den hænger det rigtige sted. Sørg også for at den hænger langt nok fra bagvæggen i dit skab, så der er plads til bøjler på stangen.

Sav listen til, så du har 4 stykker på ca. 5 cm. Børst dem let med sandpapiret, hvis der sidder rå splinter på kanterne. Slå nu søm i listerne, så de sidder i en V-form under bøjlestangen og gentag i den anden ende.

I var overraskende mange, som reagerede på min story, da jeg delte den – åbenbart er jeg ikke alene om at ville opgradere et gammelt skab med en bøjlestang, så nu håber jeg, at min vejledning måske har hjulpet et par af jer i mål. Del endelige med mig, hvis det skulle være tilfældet – det er jo det, der gør det sjovt at dele

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.