0
Rejser Thailand

Thailand i juli • Sådan er vejret

Hvordan er vejret i Thailand i juli måned? Mange er i tvivl om, hvilken slags ferie man kan forvente sig, hvis man rejser til Thailand på sommerferie, og med flere ganges erfaring med netop det, deler jeg her ud af min personlige erfaring med vejret i juli måned i Thailand.

Ja med den overskrift kan du nok godt regne ud, hvor vi skal holde sommerferie i år. Thailand! Vi har 2,5 uges thailandsk ferie forude, startende med 5 dage i Bangkok og resten af tiden i Krabi.

Det er ikke første gang, at vi rejser til Asien i sommerferien, faktisk er det vist 4. eller 5. gang, at vi enten er i Singapore eller Thailand i juli måned, og det har aldrig skuffet os.

Sådan er vejret i Thailand i juli

Der er rigtig mange, som tror, at man ikke kan være i Thailand i juli på grund regntid. Det er imidlertid ikke noget, som nogensinde har truet ferieidyllen for os. Selvom der selvfølgelig ikke er nogen garantier, (det er der jo heller ikke resten af året), så er vores erfaring, at regnen ikke kommer i forstyrrende mængder. Til de af jer, som spekulerer på vejret, er det værd at huske på, at temperaturen er en anden end herhjemme. Selvom det regner bliver det altså ikke koldt og træls på samme måde som dansk regn føles.

Men hvor meget regner det så? Selvfølgelig kan man være uheldig med en hel dags regn, og når det regner, så kommer der virkelig meget vand! Jeg tror dog kun vi har oplevet heldagsregn én gang ud af de 3-4 gange vi har holdt ferie i juli.

Faktisk har vi mest oplevet regnen som en voldsom skyller, der kommer op ad dagen. Enten forsvinder den hurtigt igen, og ellers går der et par timer, og uanset hvad, er det typisk sådan at man får noget ud af dagen alligevel. Vi synes faktisk ofte, at det er lidt hyggeligt eller decideret sjovt, alt efter hvilken situation man lige står i, når det pludselig vælter ned. Mange gange er det i øvrigt om natten, der kommer regn.

Se flere indlæg om rejser til Thailand i juli

Foruden regnen, så er der jo også noget med luftfugtigheden og temperaturerne. Typisk har temperaturen ligget omkring de 30 grader sådan plus / minus. Om det er overskyet eller ej påvirker det ikke temperaturen så meget, at man ikke kan bade og sole. Jeg kan heller ikke huske nogensinde at have frosset.

Det værste er luftfugtigheden, som er høj i juli. Man føler sig klam og fugtig det meste af tiden og håret bliver til en gang flyvsk krøllehelvede, hvis man har bare lidt tendens til krøl. Jeg ender altid med en stramt opsnurret knold i vådt hår, så jeg føler jeg har nogenlunde kontrol over de viltre lokker.

Jeg svarer gerne på spørgsmål, hvis der er andet, du er nysgerrig på angående Thailand i juli, så lad mig høre fra dig, hvis der er noget. Klem fra Dorte

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  24. juni 2019 kl 21:20

  Fedt indlæg – jeg vil vildt gerne til Thailand, men er tvunget til at holde 4 ugers ferie i juli/start august og har tit undret mig over om man kunne det 🙂

  • Reply
   Dorte Bak
   25. juni 2019 kl 0:01

   Yes! Og det var præcis derfor jeg havde lyst til at skrive det her indlæg. Mission fuldført he he – glad for du kunne få noget nyttigt ud af det. Klem fra Dorte og god sommer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.