Udgivet i 2 kommentarer

Bangkok Guide • bydelen Ari

Her er endnu en lille (stor) anbefaling til dig, som skal bruge nogle dage i Bangkok. Denne gang er det en mini guide til bydelen Ari, som jeg mest af alt forelskede mig i på dette besøg. En ung bydel med masser af charme!

Ari blev vores favorit. Jeg kan lige så godt sige det straight out. Det er absolut et spændende område, som ligger et lille stykke væk fra det centrale Bangkok, og hvor der virker meget lokalt. Når det er sagt, er området ikke svært at komme til og det er præget af en ung vibe med vestliges indrykning. Det betyder, at du her finder både luksusboliger med 3-4 dyre biler bag gitterlågen, men også mere opnåelige, gode lejligheder, byhuse mv. Vigtigst af alt, bugner det med visuelt lækre butikker, madbarer og kaffebarer, og du kan for ingen penge få gode burgers, dim sum, diverse curries, mexicansk og meget andet. Det ligger også gallerier og helt almindelige old school thaibutikker og streetfood-udbydere, som står på ladet af deres biler og laver pad thai mv. Ja, her emmer simpelthen af liv!

Sådan kommer til Ari og her skal du gå

Tag SkyTrain (BTS) til Ari station. Lige når du står af, går du ned på den modsatte side af det store udendørs shoppingcenter, som ligger ved foden af stationen. (Inde i centeret finder du i øvrigt et stort supermarked, hvor du kan proviantere helt almindelige varer, også mere vestlige ting).

Gå ned ad den lille gyde med de mange madboder og parasoller (den har vist desværre ikke et navn?!), så lander du på gaden Ari 1. Gaden er mega hyggelig, og her er en lille food court, små hipsteragtige cupcake-forretninger m.v.

Tag en slentretur hele vejen ned ad Ari 1 og bevæg dig rundt i området. Der dukker hele tiden noget nyt og hyggeligt op, ikke mindst fordi det er et beboelsesområde, som giver et smugkig til hverdagen for de herboende. Du vil i øvrigt hurtigt bemærke, at her er meget roligt – en stor kontrast til det meste af Bangkok, som larmer og giver dig den ene trafikprop efter den anden. Ikke her dog – her føles roligt og rart.

Vi spiste 2 gange i den lille food court, men ville egentlig rigtig gerne have spist på en restaurant, der hedder Salt. Den var lukket pga. Buddhistisk helligdag, men så simpelthen amazing ud. Det må blive næste gang, he he.

Lonely Planet har også lavet en glimrende guide til Ari, som er værd at kigge nærmere på

Skal du til Bangkok, så se også min mini guide til Lumphini Park og bydelen Sathorn, som helt klart også er et besøg værd ♥

………………

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Bangkok Guide • bydelen Ari

  1. Wow sikke en fin guide! den vil jeg huske, hvis jeg pludselig smutter forbi 😉

    – Emma
    https://badut-spring.blogspot.com

    1. Som man jo pludselig gør ikke?! Hi hi – dejligt, du synes om den – jeg forsøger i hvert fald at ramme noget af det, som jeg selv har søgt efter uden at finde det med danske øjne på. Jeg håber, jeg kan gøre Bangkok mere tilgængelig for andre, da det kan være en vanskelig by at komme ind på livet af som førstegangsbesøgende 🙂 Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.