Ferien lokker mig til forandring…

links

Hver eneste gang, vi rejser på ferie, kommer jeg hjem med mere klassiske stemninger. Jeg har ofte spekuleret over, hvad det er, som driver mig så resolut i den retning hver gang, men jeg har ikke fundet svaret, ha ha.

Jeg plejer jo ikke at være farveforskrækket, og jeg har da også forlængst sandet, at jeg aldrig bliver bare én bestemt type. Jeg kan virkelig godt lide en funky vintage-garderobe, men jeg føler mig altid mest elegant og smuk i en klassisk og simpel garderobe.

I hvert fald har jeg endnu engang aller mest lyst til at tage hjem og svinge the magic wand over både vores hjem og min garderobe. Jeg drømmer om gode kvaliteter i en neutral og naturlig farvepalette med lidt brændte indspark, og eftersom det nemmeste og mest tilgængelige er at starte med garderoben, så har jeg tilsneget mig et fristende kig forbi ARKET. Jeg er forelsket i deres koncept og rene kvaliteter – ikke mindst deres bæredygtige tilgang til produktionen, som jeg har skrevet om her.

 1. Boilersuit i en lys beige bomuldsblend*
 2. Blonde trekants-Bh*
 3. Let skjorte i økologisk bomuld*
 4. Bukser i bomuld med bindesnor i livet*
 5. Blonde trusser*
 6. Stribet skjortekjole med bindebælte*
 7. Bucket bag i bæredygtigt cordura nylon*
 8. Oversized blazer i en bomuldsblend*
 9. Camisole kjole i silke*
 10. Alpaca striktrøje*
 11. Plisseret nederdel i en lys beige/off white*
 12. Shorts*
 13. Klassisk camisole i silke*
 14. Bløde skind-ballerinaer*

Kender du det ikke mon? Det der med at redefinere sig selv, når man er bortrejst? Det er vel i grunden også derfor, så mange køber halskæder med skaller og batikindfarvede saronger med hjem fra ferier, he he

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.