Udgivet i Skriv en kommentar

Fun facts og nice to knows om Roskilde Festival 2019

Billede-06-07-2018-17.37.38Roskilde

Skal du mon også forbi Roskilde Festival i år? Jeg er på vej derud netop nu – jeg sidder her i flere lag og med et net proppet med både termojakke og regnjakke. Det bliver en anden slags festival i år, end det var sidste år, hvor solen bragede ned over os. Fordelen er mindre støv og mindre pollen, men jeg ville nu helst have flydt rundt i lette sommergevandter uden så meget på slæb. Sådan er det nu engang, og jeg er simpelthen så forelsket i stemningen derude, så jeg er sket ikke i tvivl om, at det nok skal blive fedt igen. I år følges jeg igen med Camilla og Louise, men også Danica er med os i år, så det skal helt sikkert nok blive nogle sjove dage.

Billederne herover er fra sidste år, hvor jeg var med på hemmelig rombar – bare et af de mange unikke tiltag, der er at finde på Roskilde Festival hvert år. Jeg tror nu ikke, at rom-baren findes i år, men så er der jo andre specielle oplevelser. Camilla og jeg stavrede rimelig snadrede ud efter 1 time med rom-smagning, ha ha 🙂

Det glæder jeg mig til på Roskilde Festival 2019

Stemningen først og fremmest og det ikke at holde øje med klokken hele tiden – at grine, skråle med, spise godt og i det hele taget bare se, hvad dagene bringer mig af oplevelser. Musikken er god som altid, og på min ønske-lytte-liste står:

  • Barselona
  • The Cure
  • Robyn
  • Empire of the Sun
  • Cypress Hill
  • Scarlet Pleasure
  • Spleen United

Miljø-aktivisme på Roskilde Festival

Ligesom de plejer at gøre, kæmper Roskilde igen i år for at efterlade så lille et klima-aftryk, som muligt. Jeg har før skrevet om de mange fine tiltag i food court, og det meste af det, gør sig naturligvis gældende igen i år. Jeg er vild med det!

Værd at nævne:

CarbonAte er et system, som alle madboderne kan benytte sig af, når de vil undersøge om deres retter kan forbedres i forhold til CO2-aftrykket. Det er smart, hvis man vil sikre at gøre det rigtig godt på vegne af miljøet.

Et solcelle-komfur rykker ind som et eksperiment på Roskilde. Forsøget går i virkeligheden på at udvikle et komfur, som ikke kræver elektricitet, fordi man på den måde kan benytte det i udviklingslande, som ellers ville lave mad dagligt over åben ild – en gigantisk klimabelastning, som altså kan reduceres væsentligt med en solcelleopvarmet komfur. På festivalen kan gæsterne prøve komfuret af ved f-eks. at bage pandekager eller lave popcorn. Sjovt ikk?!

Nåh, jeg kunne sagtens rable videre om alt det gode, men det går jo ikke, når jeg skal ud af døren netop nu. Følg med ovre på Instagram, hvor jeg helt sikkert kommer til at dele en masse stories i løbet af de kommende dage

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.