Udgivet i 2 kommentarer

Her bor vi i Bangkok

links

Hvis du nogensinde skal til Bangkok med børn, så kommer her 2 hotelomtaler, som måske kan guide dig i en retning, som matcher dit behov. Vi har boet på både Anantara Siam Bangkok Hotel og Anantara Riverside Bangkok Hotel, hvor børnene bor gratis på vores værelse.

Vi er i Bangkok, det ved du måske allerede. 5 dage har vi indlogeret os i den asiatiske, larmende by, og mens vi er her har vi booket os ind på Anantara Siam Bangkok Hotel*. Det udmærker sig dels ved at ligge geografisk godt i forhold til de områder, som vi gerne vil udforske på dette besøg, men også ved at have et godt poolområde. 5 dage er trods alt en sjat, ikke mindst er set væsentligt med et godt retræte, når man har børn med, eller hvis det pludselig regner. Vi plejer at dele storby-dagene op med en halv dags udforsken og en halv dags afslapning med bl.a. pool. Vores piger er vant til denne måde at rejse på, og derfor indforstået med konceptet, som vi kalder “lidt for os – lidt for jer”.

Børnene er gratis at have boende på værelset, hvilket dog har den lille krølle at morgenmad til dem ikke inkluderet. Den er relativt dyr, dog ikke så dyr som et ekstra værelse, så det er stadig en fin deal, hvis man vil bo godt. Grunden til, at det kan fungere i praksis er, at sengene er kæmpe store, så et dobbeltværelse giver faktisk en dobbeltseng, som er 240 x 2 bred. Derfor har vi reelt en dobbeltseng hver, og sover dejligt alle sammen.

Vi boede faktisk på samme måde, altså med børnene gratis på værelset, da vi var i Bangkok sidst. Der boede vi bare på Anantara Riverside Bangkok Resort*, som er et større hotel med mange spisesteder og en noget større pool. Til gengæld ligger det længere væk i forhold til Siam, Sukhumvit og de tilsluttende områder, som vi synes er hyggelige i Bangkok.

Tip Prøv at se nærmere på dette apartement hotel, Sathorn Vista Mariott*, som giver mulighed for mere plads og stadig er bekvemt. Det ligger i Sathorn, som jeg har skrevet en mini guide om her

Morgenmaden på Anantara Siam Bangkok

Morgenmaden her på Anantara Siam er fantastisk. Der er næsten ikke det, du ikke kan få og flere verdenshjørner er repræsenteret. Vi har fået koreanske nudler, dampede dumpling, franske oste, alskens former for æg, jugurt, frugter, croissanter og wienerbrød og meget mere. De første 2 dage er det svært at begrænse sig, men så har man ligesom også været igennem de største fristelser, og kan roligt vende tilbage til nogle valg, der gør maven glad, ha ha.

I dag er vi fløjet videre til Krabi. Vejrudsigten ser mildest talt ikke fornuftig ud, så vi er ret spændte på at erfare, om det er hele dage med dårligt vejr, eller blot nogle huller i løbet af dagen. Kryds lige fingre for at vi også oplever tørvejr

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Her bor vi i Bangkok

  1. Wow! Det er lækkert ud?

    1. Det var virkelig godt – elsker simpelthen hoteller i Asien ?????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.