Udgivet i 2 kommentarer

Proteinrig iskaffe-smoothie til morgenmad

opskrift iskaffe med banan og proteinpulver
links

Du får simpelthen lige en hurtig og meget nem opskrift på en flydende morgenmad med gods i. En iskaffe som smager af chokolade indeholdende protein og banan.

Ind imellem må det godt være ekstra nemt og alligevel mætte godt fra morgenstunden. Den her iskaffe er en ordentlig, mættende basker, som jeg garanterer ikke vil efterlade dig sulten i nær fremtid.

Om du vil bruge proteinpulver eller ej står dig frit for, og den smager altså virkelig godt uden også. Personligt foretrækker den faktisk uden, men det mætter lidt ekstra og giver trods alt lidt protein (og chokoladesmag) fra morgenstunden.

Opskrift sund iskaffe med banan og chokolade

1 moden banan
1 dl usødet mandelmælk
Dobbelt espressoshot
6-8 isterninger
1 spsk proteinpulver med chokoladesmag

Alle ingredienser blendes grundigt og hældes i et stort glas med et sugerør til. Mums – dejlig nemt!

Jeg bruger min Nutribullet blender*, som jeg er kæmpe fan af (læs hvorfor, jeg elsker min Nutri Bullet her)

Det blev jo ultra kort, men nogle gange leveres et godt råd uden en masse ekstra informationer – lad mig høre, hvis du prøver den af, hvad du synes om den. Husk, jeg elsker at blive tagget på Instagram, når du bruger mine tips og opskrifter

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Proteinrig iskaffe-smoothie til morgenmad

  1. Hvilken proteinpulver bruger du?:)

    1. Jeg mener, den er fra nutramino, men jeg aner ikke om den er specielt god. Jeg har aldrig gjort det sådan rigtigt i proteinpulver, så om der findes en med bedre smag, tør jeg ikke stå på mål for. Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.