Deprecated: is_ajax is deprecated since version 6.1.0! Use wp_doing_ajax instead. in /customers/4/3/5/dortebak.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211 Vintage jakke med indbygget fryd for øjet - Dorte Bak
45   201
10   94
14   128
5   105
23   208
5   81
0   147
19   135
6   143
4   128

Vintage jakke med indbygget fryd for øjet

Okay, så jeg indrømmer, at jeg har shoppet en hel del på det seneste. Primært genbrug og vintage, men faktisk også flere sommer-ting fra H&M. Gør man altid det, når man skal på ferie mon? Billederne her nåede jeg lige præcis at knipse, før vi tog på ferie, så dem skal du ikke snydes for, når nu de gør så glad i øjnene. Det ville være synd og skam!

Jeg er en sucker for vintage-fund, så da denne jakke hang og grinede af mig i Bob & Lutetias vindue, var der ingen vej tilbage. Dankortet måtte simpelthen findes frem, fordi jakken jo decideret skriger mit navn – det kan du vel godt se, ikke??!

Jeg elsker simpelthen det morgenkåbe-agtige look, den kradsende blondekant og farverne i jakken. Jeg skal bruge den mega meget, når jeg kommer hjem fra ferie, det er helt sikkert, men den er altså ikke kommet med til Thailand trods alt. Jeg forestiller mig ligesom ikke, at jeg får brug for sådan én hernede.

Nederdelen er en meget gammel sag fra Noa Noa, som jeg har haft i snart 10 år, hvis jeg husker korrekt, slippers’ne er et par Shangies og den gule bluse er fra H&M. Den fandt jeg for 50,- kr. på udsalg for nylig – sikke et fund!

Hvad synes du om min kitschede vintagejakke – går den an? Jeg vender i øvrigt tilbage inden så længe med lidt kig til vores ferie i Bangkok. Kram fra Dorte

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.