0
Glutenfri opskrifter Madpakke opskrifter Morgenmad Opskrifter Sund & selvkærlig

Havrestykker med banan og chokolade • Sunde snacks til madpakken

Hører du til i kategorien af forældre, som gerne vil give børnene nogle sunde snacks med i madpakken, så skal du altså prøve at lave de her super nemme havrestykker med banan og chokolade i. De er nemlig rustikke, fiberrige og med et tilladt sødligt indspark.

Jeg indrømmer det gerne. Jeg er moren fra klassen, som du hader lidt – jeg prøver at lave spændende madpakker, men jeg gør det, fordi jeg selv hader at åbne en kedelig madpakke, og ikke for at få det til at se overskudsagtigt ud. Og bestemt heller ikke fordi jeg vil give jer andre stress.

I dag deler jeg et tip til en utroligt nem, hjemmelavet godte, som du kan give dit barn med i madpakken, uden at få dårlig samvittighed. Den er nemlig sund og god for dit barn, som får snacket sig til hurtig energi med en let sødlig smag.

Opskrift på havrestykker med chunks af banan og mørk chokolade

Forberedelse: 10 minutter / Tilberedelse 10 minutter / Tid i alt 20 minutter

1 portion giver 8-10 havrestykker

2,5 dl havregryn
3 æg
1/2 d boghvedemel
1/2 dl mælk
1 spsk akaciehonning
1/2 banan
Lidt mørkchokolade
Kokosolie til stegning

Pisk æg og mælk sammen og rør næsten alle havregrynene i sammen med akaciehonning. Lad det stå og trække, mens du skærer banan og chokolade ud i store bidder på ca. 1 cm.

Rør nu boghvedemel og den sidste håndfuld havregryn i skålen og slut af med at vende banan og chokoladestykker i.

På en varm pande steges klatterne ved middel varme, så de bliver gyldne på begge sider.

Er dit barn ikke glad for den rustikke tekstur, så blend ingredienserne, evt med bananstykkerne også, sådan at det udelukkende er chokoladestykkerne, der klumper sammen i havrestykket

Jeg håber, du får glæde af den her utroligt nemme og lækre opskrift. Lad mig høre, hvordan den modtages hos jer, klem fra Dorte

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

  • Reply
    Anja
    18. august 2019 kl 13:40

    ER de mon fryseegnet?

    • Reply
      Dorte Bak
      18. august 2019 kl 14:32

      Ja det vil jeg mene – vi fryser dem ned og luner dem hurtigt i mikrobølgeovnen, og så spiser vi dem straks eller smider dem i madpakken – det er gået fint her 🙂

  • Reply
    Dorthe
    22. august 2019 kl 21:55

    De ser lækre ud. De skal prøves – både til madpakken og hjemmekontoret 😉

    • Reply
      Dorte Bak
      25. august 2019 kl 14:43

      Ja jeg hapsede altså også nogen til hjemmearbejdet 😜

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.