Udgivet i Skriv en kommentar

Hvordan får man det bedste ud af en messetur?

Jeg skal på Formland, interiør- og livsstilsmesse, i næste uge, og vil her prøve at dele med dig, hvordan jeg sikre at få noget relevant ud af sådan en dag. Man kan nemlig ikke nå det hele og man kan hurtigt blive lokket i en anden retning, end hvad der egentlig giver mening for én selv.

Ahhh inspiration, det er der rigeligt af derude. Denne uge, hvor modeugen har sat gang i min by, ligesom næste uge, hvor Formland sætter gang i Herning, der er der i hvert fald ekstra fokus på inspirationen. På messerne finder du både store, kendte brands, ligesom der er små mindre kendte brands, der forsøger at bane sig vej til at leve af deres designs og produkter.

Formland, som er Danmarks største interiør- og livstilsmesse, er stedet hvor indkøbere fra hele Europa kommer for at købe dansk og nordisk design til deres butikker. Det er også messen, som helt almindelige danskere kan lide at besøge, fordi den er gennemført med universer, inspiration og masser af godt til øjet. Der er lavet flere trendzoner og kreative områder, hvor du kan lade øjnene vandre, mens du på nethinden lægger planer for din stues forandring derhjemme.

Formland er åben for alle, så se mere her om, hvordan du også får adgang til den inspirerende messe

Jeg tager på Formland i næste uge, hvor jeg glæder jeg mig til at deltage på en tour med en håndfuld andre bloggere, som deler min passion for boligen. Touren er tiltrettelagt efter et fokus på bæredygtighed, og rummer både brands, jeg allerede kender og holder af, såvel som nogle, jeg glæder mig til at lære mere om.

Som jeg var inde på i dette indlæg, har jeg nogle ret specifikke ting, jeg ønsker at tilføre til min egen bolig den kommende tid. Derfor håber jeg da også at øjne nogle stemninger, produkter og brands, som kan bringe naturen ind i boligen på en stilet, retro og sofistikeret måde.

Keramik fra Julie Damhus Studio og tekstiler fra Cozy Living

Her har jeg forelsket mig i keramik og tekstiler, ikke mindst en farvepalette, som optager mig for tiden. Fun fact! Jeg lærte for nylig et nyt ord, som faktisk passer utrolig godt ind her. Ordet “haptisk” dækker over, hvordan det føles godt i fingrene for mig, når jeg ser på de 2 billeder her. Jeg reagerer simpelthen i fingrene – kender du det? I hvert fald er begge brands nogle, jeg har lyst til at kigge forbi, hvis jeg kan nå det ved siden af turen rundt med bloggerne.

Bageblandinger i bottles by Mallund og naturlig varme fra Ib Laursen

Jeg søger også efter inspiration og stemninger til at bringe naturen ind i mit hjem. Ikke bare som en visuel overflade, men også til min hverdag i form af opbevaring, madlavning og cirkulære produkter. Jeg kender ikke flaskerne i forvejen, men jeg synes det ser lækkert ud med bageblandinger i en lækker glasflaske, som jeg kan bruge efterfølgende til mine food preps, til drikkevarer eller anden opbevaring.

Tekstiler fra Juna og Rengøring fra Humdakin

Slutteligt søger jeg hele tiden at skabe en ren fornemmelse for mit hjem. Renhed er jo både en faktuel ting, såvel som en sanselig ting. Det handler om “rene valg”, bæredygtighed, dufte og samvittighed. Jeg tuller for tiden rundt herhjemme i en pyjamas fra Juna, som er syet i udgåede sengetøjs-varianter, og min opvask dufter rent og dejligt i opvaskemidlet fra Humdakin, som er dansk og producerer “fri for crap-rengøring” (mine ord, ikke deres, ha ha).

Er turen til Formland noget, som du synes ville være sjov at følge med i, så følg med ovre på Instagram. Jeg kommer helt klart til at dele stories fra dagen (torsdag næste uge)

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.