Opskrift: Pandestegt pizzabund, nedfrysningsvenlig til en hurtig hverdagsret

pandestegt pizzabund opskrift

I dag skal du have en opskrift på en pandestegt pizzabund, som er lidt anerledes end de traditionelle pizzabunde. De er nemme at lave, men jeg anbefaler, at du laver dem til fryseren, fordi de er geniale at hive op på en travl aften, hvor det skal gå hurtigt.

Altså, det her er genialt. En pandestegt pizzabund, eller et pandebrød om du vil, er lækkert og giver dig mulighed for at have noget i fryseren, som alle kan lide. De laves i portionsstørrelser, så alle i familien kan lave præcis den pizza, de drømmer om. Vi har testet dem af på flere i omgangskredsen med det resultat at mødrene er kommet efterfølgende for at få opskriften, nu hvor det er slut med at købe den færdige bund. Det er okay, når nu jeg ved hvor nemme de er at arbejde med.

Pandestegt brød til pizza eller risretter

Opskrift på pandestegt pizzabund

De lækreste pizzabunde, som steges direkte på panden og fryses ned til senere brug. De smager i øvrigt godt direkte fra panden med hvidløgssmør til diverse orientalske karryretter.
Antal: 8

Ingredienser

 • 25 gram gær
 • 4 dl vand
 • 1/4 dl olivenolie
 • 1 spsk akacie honning
 • 1 tsk flagesalt
 • 1 dl majsmel
 • 7 dl hvedemel

Sådan gør du

 • Opløs gær, honning og salt i lunkent vand. Når gæren er opløst tilsættes de øvrige ingredienser, som røres grundigt indtil dejen er sammenhængende. Lad den nu hvile i ca. 1 time.
 • Varm 2 pander op på komfuret og strø imens lidt mel på bordet. Tag en stor grydeskefuld dej over på bordet og ælt den et par gange med melet, mens du flader det ud til små bunde. De skal ende med at være ca. 5 mm i højden, gerne lidt rustikke.
 • Når panderne er varme skrues varmen ned til medium og panden vædes med lidt olivenolie før den flade dej-kage lægges på panden. Smør et tyndt lag olivenolie på toppen af pandebrødet og vent med at vende det, til du kan se, det har brunet pænt på bagsiden og toppen bobler en lille smule.
 • Steg på begge sider og fortsæt på denne måde til alle er bagt.

Frys bundene ned, så kan du lynhurtigt trylle en lækker og hjemmelavet pizza frem på en ellers travl hverdag.

opskrift på pandestegt pizzabund klar til nedfrysning eller spises med det samme
Pandebrød til orientalske karryretter

På denne udgave er bunden blevet smurt med en hvidløgs smøreost og lidt pesto. Dernæst har jeg toppet med spinatblade, friske tomater, falafel, løgspirer og revet parmesan. Det smagte ufattelig godt og selv mine tøser var vilde med den!

Lad mig endelig høre, om du kaster dig ud i at lave de her pandestegte bunde, og hvordan du foretrækker at spise dem? Del gerne med mig på Instagram, hvis du laver en af mine opskrifter, så jeg kan se, at mit arbejde gør glæde derude ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.