0
Brød og boller Hverdagsmad Opskrifter

Opskrift: Pandestegt pizzabund, nedfrysningsvenlig til en hurtig hverdagsret

pandestegt pizzabund opskrift

I dag skal du have en opskrift på nogle lækre pandestegte pizzabunde, som er lidt anerledes end de traditionelle pizzabunde. De er nemme at lave, men jeg anbefaler, at du laver dem til fryseren, fordi de er geniale at hive op på en travl aften, hvor det skal gå hurtigt.

Altså, det her er genialt. Pandestegte pizzabunde, eller pandebrød om du vil, er lækkert og giver dig mulighed for at have noget i fryseren, som alle kan lide. De laves i portionsstørrelser, så alle i familien kan lave præcis den pizza, de drømmer om.

pandestegt pizzabund opskrift

Opskrift på pandestegt pizzabund

Forberedelse: 15 minutter / hævetid: 1 time / tilberedelse: 30 minutter / 1 t 45 minutter

Til ca. 8 stk

25 gram gær
4 dl vand
1/4 dl olivenolie
1 spsk akacie honning
1 tsk flagesalt
1 dl majsmel
7 dl hvedemel

Opløs gær, honning og salt i lunkent vand. Når gæren er opløst tilsættes de øvrige ingredienser, som røres grundigt indtil dejen er sammenhængende. Lad den nu hvile i ca. 1 time.

Varm 2 pander op på komfuret og strø imens lidt mel på bordet. Tag en stor grydeskefuld dej over på bordet og ælt den et par gange med melet, mens du flader det ud til små bunde. De skal ende med at være ca. 5 mm i højden, gerne lidt rustikke.

Når panderne er varme skrues varmen ned til medium og panden vædes med lidt olivenolie før den flade dej-kage lægges på panden. Smør et tyndt lag olivenolie på toppen af pandebrødet og vent med at vende det, til du kan se, det har brunet pænt på bagsiden og toppen bobler en lille smule.

Steg på begge sider og fortsæt på denne måde til alle er bagt.

Frys bundene ned, så kan du lynhurtigt trylle en lækker og hjemmelavet pizza frem på en ellers travl hverdag.

pandestegt pizzabund opskrift
pandestegt pizzabund opskrift

På denne udgave er bunden blevet smurt med en hvidløgs smøreost og lidt pesto. Dernæst har jeg toppet med spinatblade, friske tomater, falafel, løgspirer og revet parmesan. Det smagte ufattelig godt og selv mine tøser var vilde med den!

Lad mig endelig høre, om du kaster dig ud i at lave de her pandestegte bunde, og hvordan du foretrækker at spise dem? Del gerne med mig på Instagram, hvis du laver en af mine opskrifter, så jeg kan se, at mit arbejde gør glæde derude ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.