Udgivet i Skriv en kommentar

Pilletrøjen i ren mohair

links

Jeg er blevet færdig med Pilletrøjen My Size i ren mohair, og det bliver en vinter-yndling, tror jeg. Her får du lige en heads up til informationen om strikkefasthed og garnforbrug, så du også kan strikke den i denne luftige og smukke udgave.

Jeg vil lige starte med at takke jer for alle de søde og kærlige beskeder og kommentarer til min nye hobby. Jeg er faktisk helt rørt over, hvor mange refleksioner og overvejelser, som jeg kan høre det har påvirket jer andre med. Én skrev, at det var det med at udleve og prioritere sine egne drømme, selvom man er voksen og midt i at tage voksenbeslutninger, og det kan jeg jo egentlig godt genkende. Så TAK! Og nu tilbage til strikketøjet…

Det tog ikke lang tid at strikke denne udgave af pilletrøjen – dels er det lækkert med pinde 5,5, men jeg elskede også bare at sidde med de 3 tråde mohair i samme farve og bare lade det gå derudad. Jeg er vild med min mohair-udgave af Pilletrøjen, og synes altså også det er sjovt at vise jer en lidt anden udgave af samme strikkeopskrift. Det viser alligevel, hvor stor betydning, garn- og farvevalg har på det endelige resultat.

Frem til på lørdag 31/8 får du 25% rabat på strikkeopskriften til Pilletrøjen Mysize*, Pigernes Pilletrøje* eller Mor-datter-sampak med begge opskrifter*. Brug rabatkoden PILLE ved check-ud 🙂

Jeg har opdateret indlægget med info om strikkefasthed og garnforbrug til Pilletrøjen i ren mohair, så kig forbi hvis du vil strikke den udgave også.

Find strikkeopskriften til Pilletrøjen My Size her*, eller klik mor/datter-pakken* hjem med både voksen- og børneopskriften.

Åh hvor jeg vil glæde mig til at se jeres versioner af pilletrøjen, så husk endelig at tagge mig på Instagram, så jeg kan følge med i strikkeglæden deruden, klem fra Dorte ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.