Udgivet i 2 kommentarer

Simpel sommerbluse begyndervenlig strikkeopskrift • garnvalg og sværhedsgrad

links

Endelig er min nye Simpel Sommerbluse klar til dig. Dette er en begyndervenlig strikkeopskrift på en skøn, klædelig bluse, som, i modsætning til navnets indikation, er fin og anvendelig hele året.

Hej med dig, pyha hverdagen er skudt igang med fuld fart nu, så jeg skal lige vænne mig til at styre min tid igen, ha ha. Hvordan er du mon kommet ud af starthullet?

Jeg tjekker ind i dag, fordi jeg vil vise dig min seneste strikkeopskrift, som nu ligger klar til download i shoppen. Jeg har kaldt den for Simpel Sommerbluse af den åbenlyse årsag, at den er simpel i sin udtryk, men faktisk også fordi den er en begyndervenlig strikkeopskrift.

Blusen er en rummelig og blød sag, som er strikket en anelse stumpet. Det gør den velegnet til højtaljede bukser og nederdele, eller til at stoppe ned i linningen. Uanset hvad, så får du med det bløde bambus bomuld, en bluse med “liv” på den gode måde.

Du finder strikkeopskriften til Simpel Sommerbluse her

Garnvalg

Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil strikke i det samme garn, som jeg har gjort, men jeg er altså dedikeret fan af den lækre og bløde bambus bomuld fra Coop*. Jeg selv har købt det i butikkerne, men det ser ud som om, det kommer retur på deres webshops på et tidspunkt igen, så hvis din lokale brugs eller Kvickly ikke har det, holder du bare øje via linket.

Jeg er i skrivende stund i gang med endnu én til mig selv, denne gang i den støvede grønne farve, og den glæder jeg mig virkelig til at kunne rykke ind i.

Jeg er simpelthen på vej til Herning, hvor jeg hele dagen i morgen skal se på bolignyheder på Formland. Jeg tænker, jeg kan få strikket en smule i toget, selvom der også skal arbejdes på turen, så mon ikke jeg snart kan vise en færdig mohair-udgave af Pilletrøjen frem også? ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Simpel sommerbluse begyndervenlig strikkeopskrift • garnvalg og sværhedsgrad

  1. Hej Dorte, kan ikke finde opskriften på din simple sommerbluse, er den blevet taget ned igen?

    1. Den er desværre taget ned igen. Jeg var ikke ovenud tilfreds med den, så jeg følte ikke for st sælge den, men jeg kommer med en ny forbedret udgave i løbet af sommeren, som
      jeg håber du vil synes om – kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.