0
Strik

Uh, så blev Pilletrøjen lige mere ekslusiv

links

Info om strikkefasthed, hvis du gerne strikke Pilletrøjen My Size i en mohair-udgave, som jeg synes bliver ufatteligt lækker i øvrigt.

Jeg har kastet mig ud i en Pilletrøjen My Size* til mig selv i en klassisk farve og langtidsholdbart udtryk. Jeg mangler simpelthen den der helt klassiske strik i min garderobe, og derfor har jeg leget lidt med garnvalget. Jeg er landet på en lys grå silk mohair, som jeg strikker trøjen i med 3 tråde, og det er altså virkelig et lækkert udtryk.

Strikkefastheden passer rimelig godt med de 3 tråde, men garnforbruget har jeg ikke helt styr på endnu. Jeg selv har købt 8 nøgler Tynd Silk Mohair fra Sandness, men mon ikke der bliver noget tilbage? Jeg skal nok opdatere indlægget her, så snart jeg kender det, så du også kan strikke trøjen i ren mohair.

Boblerne strikker jeg med 3 masker i stedet for 4, som der er angivet i opskriften, og det er faktisk den eneste tilpasning, jeg styrer efter.

Hvis du vil strikke en Pilletrøje selv, så findes den som voksenstrik her* og børnestrik her*

Hvad strikker I andre mon på for tiden? Eller holder I sommerstrikkepause på grund af varmen?

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.