Video: Genbrugsfund – sådan finder jeg dem og bruger dem

Venner, solen skinner, så jeg gør indlægget kort. Ikke desto mindre tipper jeg lige om min nyeste video fra Youtube, som måske kunne blive til søndagsunderholdning, når solen har opgivet os for idag.

I videoen viser jeg mine seneste genbrugsfund og taler lidt om de forskellige tilgange, jeg har til genbrugsshopping. Og så får du lidt indblik i, hvordan jeg bruger genbrug i mit hjem. Se videoen herunder…

Hvordan har du tilbragt din sommer-sændag mon? Vi har hængt ud i haven, malet et gelænder og været lidt lavpraktiske. Det er nu ret dejligt med slow søndage engang imellem ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Gitte H
  25. august 2019 / 21:27

  Jeg har lige set din video på Youtube 🙂 Sikke nogle fine køb du har gjort; jeg må vist snart på en Tour de Amagerbrogade! Jeg gør gode genbrugskøb på loppemarkdet i Holte, som jeg ofte besøger om søndagen. I min lokale genbrugsbutik kan man også være heldig og finde fine ting. Du må gerne lave en video om, hvordan du bruger genbrug i dit hjem og i din garderobe.

  Kh Gitte

  • Dorte Bak
   Forfatter
   25. august 2019 / 21:43

   Jahhh så må du lave en halv fridag på Amager Gitte! Dejligt at du har lyst til mere af den slags – det er sjovt for mig at lave, så det må jeg igang med 🙂 Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.