Video: Se min meal prep og se, hvad jeg får ud af mine køleskabsrester

En slags på køleskabs-reste-frokost og en video med meal prep og mad plans-tips. Det er hvad jeg har samlet til dig her i dagens indlæg.

I er altid mange, der gerne vil se med, når det handler om madplanen og meal prep. Vi kan jo nok alle mærke, hvor stor gevinsten er, når vi sparer tid og penge. For mig er det mindst lige så motiverende, at meal prep hjælper mig til rent faktisk at få spist det anbefalede antal måltider om dagen. Måltiderne bliver også sundere ved at jeg har lidt planlagt, fordi alternativet ville være noget sødt og hurtigt meget af tiden.

Sidste uge delte jeg på Youtube-kanelen en video, hvor jeg tager jer med i køkkenet og deler min meal prep. Se den herunder, men hvis du først vil se, hvad jeg bl.a. fik brugt køleskabsresterne fra videoen til, så finder du den ved at scrolle forbi videoen.

Find mere inspiration til madplan og meal preps her

Frokost med køleskabsrester

På en varm pande med lidt salt varmer jeg små forstegte kartoffeltern op sammen med lidt grønt (her er det lidt spinat, tomat, forårsløg og rød peber. Inden grøntsagerne branker og mister deres saft, smider jeg 2 sammenpiskede æg over og roder egentlig bare rund i retten. Når ægget har sat sig, er din ret færdig, og det har samlet taget dig 5 minutter. Simpelt, masser af smag og gode nærende ingredienser.

Jeg håber, du kan lide den her slags indhold, og ikke mindst at du følger med som abbonent ovre på YouTube, hvor jeg allerede har delt flere videoer med opskrifter, planlægningstips mv. Nyd din mandag derude, klem fra Dutte

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.