Vil du fejre en lille milepæl med mig?

Hvis jeg for en stund må have lov at være glad på mine egne vegne, så skal det da være fordi jeg netop har rundet 1000 abbonenter på Youtube. Okay ja, for de fleste lyder det måske ikke af så meget, men ærligt talt, så havde jeg jo ikke just forestillet mig, at der var en plads til en “mor” på den platform, som ellers er styret af unge, hurtigttalende mennesker, som primært laver pranks og unboxing-videoer.

Anyway, efter en sommerferiepause er jeg vendt tilbage til video-produktionen, og jeg har allerede delt 2 nye videoer efter ferien. I videoen herunder fortæller jeg kort om, hvad der skal ske med kanalen den kommende tid, og jeg håber, du har lyst til at se med og måske endda fortælle mig, hvad du ville føle dig godt underholdt med?

Jeg arbejder i øvrigt på en video med meal pres, hvilket mange har efterspurgt, så forhåbentlig kan jeg få den online her i løbet af ugen allerede. Jeg håber, I tager godt imod det nye og har lyst til at dele det med jeres venner, klem fra Dorte

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

2 Comments

 1. 13. august 2019 / 9:55

  Mange gange tillykke, Dorte. Det er superflot, for som du siger er Youtube virkelig et svært sted at vokse. Jeg holder af at se lidt af hvert, som din kanal er nu. Men mealpreps og hverdagshacks er især i høj kurs.

  • Dorte Bak
   Forfatter
   13. august 2019 / 13:13

   Fedt at høre og tusind tak for opbakningen! Nyd dagen ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.