1 uges ferie på havet

Jeg føler, at vi kun lige er vendt tilbage fra sommerferie, og nu er vi så afsted igen. Det er ren luksus og vi værdsætter det i den grad, ikke mindst fordi vi er afsted med hele svigerfamilien. Det er altså bare noget andet med langsomt samvær frem for hektiske fødselsdage, så det skal nok gøre os rigtig godt.

Selve ferieformen er en anden end vi tidligere har prøvet. Vi er på krydstogt, hvilket vi ofte har talt om at prøve, så det skal blive helt spændende at se, om det er en ferieform, vi kan forene os med. Jeg tror, det bliver godt og jeg glæder mig til at dele glimt fra det.

Fordi jeg er på ferie sender jeg heller ikke ud fra webshoppen den kommende uge. E-produkter kører uanset hvad, men bestiller du hårprodukter og hårpynt, sendes det først mandag den 30/9

Netværket på båden siges at være dårligt, så bær over med mig, hvis jeg ikke lige er på med hurtige svar osv. Kram fra Dorte

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagra

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.