Lille Kløver Hue strikkeopskrift

links

Godmorgen søde jer! Denne uge har simpelthen været så travl for mig, fordi vi i morgen tidlige rejser på 1 uges ferie med hele min svigerfamilie. Udover alt for mange mails, der snor sig ind mellem mine kunder og møder, så har jeg fået færdiggjort strikkeopskriften på den lille babyhjelm, som jeg kalder Lille Kløver Hue.

Find strikkeopskriften til Lille Kløver Hue her*

Den lille søde model har jeg lånt for en kort bemærkning af Lisbeth, og jeg må sige han gjorde det godt. Han er faktisk bare en mega cute mødemakker, når vi sidder sammen og arbejder i ny og næ.

Jeg bliver mega glad for at se, at I køber mine strikkeopskrifter, og jeg bliver endnu mere glad, hvis I benytter hashtaggene, så jeg kan se, hvad I får lavet – nyd fredagen og den kommende weekend, kram

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.