0
Planlægningstips

Hvordan skal næste års familiekalender se ud?

Allerede nu begynder mange at have behov for et sted at nedskrible begivenheder i det nye år, så jeg har taget alvorligt fat på udformningen af næste års familiekalender. Jeg beder her om dit input til, hvad der ville gøre kalenderen endnu bedre.

I tager altid så godt imod min familiekalender*, og løbende får jeg små inputs såvel som tak og ros. Det er jeg selvfølgelig glad og taknemmelig for.

Jeg sidder aktuelt og arbejder på familiekalenderen for 2020 og jeg leger med både opsætning og muligheden for at indsætte nogle flere hjælpesider med overblik til kommende begivenheder, fødselsdage, noter m.v. Hvordan den præcis lander er stadig uvist, men jeg kunne godt tænke mig at høre fra jer, hvad I synes, ville gøre kalenderen mega meget bedre, så skriv endelig, hvis du har input?!

Jeg planlægger efter at udgive kalenderen senest 1. November, ligesom min e-bog er rigtig meget på trapperne også. Skriv dig op til mit nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked om, når de 2 er online og få samtidig et godt introduktionstilbud.

Nyd din lørdag – måske du ligefrem har prikket hul på en lille efterårsferie? ♥

………………

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.