0
Dessert, kage & slik Opskrifter

Opskrift: Græskar pandekager

Græskar-pandekager-opskrift

Opskrift på efterårslækre græskarpandekager, som smager godt til morgenmad eller som en eftermiddags-snack. De er nemme at lave og kan fryses ned, så du kan varme lige præcis det antal op, som du ønsker.

En ting, jeg altid elsker at lave og ofte vender tilbage til, det er pandekager. Sidste år, da jeg deltog i MK Bootcamp var der en opskrift på Hokkaidopandekager, som jeg virkelig var glad for. Her forleden havde jeg dog lyst til at lave nogle pandekager med græskar, som var mere dessert-agtige, og derfor eksperimenterede jeg med min græskarmos og nogle af de klassiske pandekage-ingredienser. Det er der kommet nogle saftige og mættende græskarpandekager ud af, som du her får en opskrift til.

Opskrift græskar pandekager

Forberedelse: 10 minutter, hvis du har græskarmos ved hånden / Tilberedning: 20 minutter

Ingredienser (10 stk.)

2 dl græskar puré
3 dl mælk
2 æg
1 dl skyr
1 spsk kokossukker
1 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 spsk Fiber Husk
1 knivspids salt

Alle ingredienser røres grundigt sammen med et piskeris. Dejen skal være ret tyk uden at blive gummiagtig. Du kan justere tykheden med lidt ekstra mælk, hvis du vil have den mere flydende, men pas på, idet græskaret ikke bages til en tør midte på samme måde, som når du laver almindelige amerikanske pandekager. Det skal gerne være sådan, at du kan vende pandekagerne uden problemer.

Steg dem på panden i lidt fedtstof. Jeg laver dem omkring 10-13 cm og vender dem først, når de næsten er “tørre” på overfladen.

Stak pandekagerne op og servér dem med lidt skyr og bærkompot på toppen og hæld godt med ahornsirup over. Uhm, bon appetit!

Husk at tagge mig på Instagram, hvis du prøver mine opskrifter af. Jeg bliver simpelthen så inspireret og motiveret af at følge med derude. God weekend til dig, klem fra Dorte

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.