Udgivet i Skriv en kommentar

Yes! Min bog er færdig og ligger nu i webshoppen

Den er vel et slags svendestykke for mig, min e-bog. Det startede med en drøm om at lave en rigtig bog – at kunne binde en masse løse ender sammen til et lille værk, der kunne betragtes som en guide eller en slags personlig udvikling indenfor planlægning. Nu er den her, i en digital udgave, og jeg er simpelthen så glad og revnende stolt. Du kan læse mere om, hvorfor det endte med at blive en e-bog her.

Hverdagsrevolutioner i køkkenet

Titlen afslører en del, fordi bogen er opdelt i 3 brugbare temaer; Planlægning og struktur, der får hverdagen til at glide bedre, prepping af råvarer og måltider og så selvfølgelig opskrifter.

Fordelt på bogens 36 sider får du altså et konkret bud på, hvad du kan gøre, for at føle mindre stress omkring hverdagsmåltiderne. Og jeg garanterer dig, at du hen ad vejen erstatter eller supplerer med egne retter, når strukturen er groet lidt fast på din rygrad. Det bliver godt, det er jeg sikker på.

Køb “Hverdagsrevolutioner i køkkenet” lige her

Tilmelder du dig mit nyhedsbrev, så får du en rabatkode, som giver dig 15% rabat på bogen og de andre af webshoppens e-produkter.

Med de ord, vil jeg suse videre med min dag. Jeg har forsømt det meste de seneste dage i jagten efter at få min fine lille bog ud, og nu skal der indhentes lidt – det er jo Halloween, og børnene kommer hjem med vedhæftede forventninger, som skal indfries en smule. Først skal jeg dog fejre udgivelsen med en morgenmad i godt selskab ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrevFacebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.