Udgivet i Skriv en kommentar

Banoffee-kage med uanstændig karamel

Godmorgen og glædelig onsdag derude. Jeg har haft virkelig travlt ude i livet den seneste uges tid, ikke mindst fordi jeg har været i fuld gang med at sende webshops-ordrer afsted til jer, siddet med beregninger til Muslinge Sweater og fordi der er lige lovlig meget familie-logistik for tiden. Kender du det?

Ved du hvad, du skal ikke snydes for en overdådighedsopskrift, som jeg har leveret til Fair Trade, der har 25 års jubilæum. Fair Trade har gjort en enorm forskel for bønder i hele verden, og de leverer samtidig gode kvalitetsprodukter ind til vores husholdning, og jeg har i mange år lænet mig op af netop det mærke. Jeg er ærligt talt super beæret over at blive spurgt, om jeg vil bidrage med en opskrift til deres Fair Fest – selvfølgelig vil jeg det!

Hvis du kunne tænke dig at lave den her overvældende kage med tivolikrymmel i dejen og overdådigt karamel-lag, så finder du opskriften på Banoffee-kage med tivolikrymmel på Fair Trades festside.

Mon ikke du grundigt kender til Fair Trade mærket og formentlig også er bevidst om at handle flere af deres produkter? ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrevFacebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.