Udgivet i Skriv en kommentar

Brodering med perler og pailetter

Sidste fredag havde jeg afsat nogle timer til lidt selvforkælelse i form af kreativitet. Vi mennesker forkæles åbenlyst af vidt forskellige ting, og hvis jeg virkelig skal give mig selv et frirum, så må det altså meget gerne inkludere garn, symaskiner og pailletter. Hvad er mon det bedste frirum for dig – er du på mit hold?

Længe har jeg luret på broderi-workshoppene, som dygtige Karen Marie Dehn afholder løbende, og nu skulle det altså være. Jeg drog til Vesterbro med ny-indkøbt broderigarn, min oldemors gamle perler og hovedet fuld af forventninger, som man skulle tro ville være svære at indfri. Men nej, jeg blev ikke skuffet, tværtimod så er jeg tændt på en skøn måde, fordi det har startet en lavine af hyggeligt sofa-sysleri, der formentlig ender ud som pynt på noget strik, tasker eller som juletræspynt. Uanset hvad det ender med, så er det en virkelig tilfredsstillende proces at gå igang med frihåndsbroderiet, som pyntes med perler og pailletter.

Foreløbig er det blevet til 3 fine blomster og en svamp, som skal på juletræet i år. Måske husker du, at jeg i foråret var afsted på en lignende workshop med perlebroderier, og jeg er glad for nu at være der, hvor jeg kan begynde at lege med teknikkerne og arbejde mig i retning er mine personlige resultater med lidt fra hver verden.

Jeg har skam planer om flere små juletræsophæng, så måske jeg får mulighed for at vise mere frem senere på året. Der står flag på to-do-listen og måske kogler eller snefnug også – har du andre broderivenlige forslag til små figurer?

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrevFacebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.