Familiebagekursus og den første julepynt

En efterlysning af læsere med særlige juletraditioner, om familiebagekurser, der overstiger hvad vi kan klare og om nisserier og små julepyntede glimt fra mit hjem dags dato.

Julen er nu skudt igang herhjemme. Jeg er faktisk i ret god julestemning, men må indrømme at min underbevidsthed tror, at der er 2 måneder til, hvilket på et eller andet tidspunkt godt kunne kollidere med realiteterne, ha ha. Jeg har faktisk sat resten af eftermiddagen af til at opdatere min Bullet Journal med lister og tidsplaner (jf. indlægget fra forleden om at undgå julestress).

I går var vi alle 4 på julebagekursus. Det var gennem FOF og det var faktisk min fødseldagsgave fra børnene, som jeg indløste, så jeg havde virkelig glædet mig. Det var super hyggeligt, men ærligt talt også virkelig hårdt. 4 timer og 6 forskellige slags bagværk kunne sagtens have været 2 timer og 2-3 bagværk, hvis man kommer med børn, der ikke er vant til at lave en masse selvstændigt i køkkenet. Når det er sagt, så var det en stor succes og vi havde så meget julebag med hjem, at vi faktisk ikke behøver bage mere inden jul overhovedet – det kommer jeg jo selvfølgelig til, fordi – blog, jeg er mig og kan ikke lade være, ha ha.

Vi fik lavet honningkage-rensdyr, som vi er svært tilfreds med (de er jo mega søde!!) og vi fik afprøvet den sjove kagerulle, som udstanser julemotiver på overfladen. Wow, den er virkelig sjov for en julenørd som mig, og desværre kan jeg ikke huske, hvor jeg købte den, fordi det er længe siden at jeg reagerede på en af de der udenlandske reklamer på Instagram. De kører vist endnu dog, men leveringstiden var lang!

I dag har vi hængt ud herhjemme, og udover at klare ugeindkøb og lave madplan, så har vi hængt lys op i forhaven og pyntet lidt i stuerne. Jeg kan bedst lide at pynte lidt ad gangen, så jeg lige kan gå og se det lidt an, men her er et par glimt af, hvad der foreløbig har indfundet sig.

Jeg er jo gået hen og blevet helt nisseglad, hvilket vist kommer temmelig bag på mit bagland. Jeg har aldrig, som i aldrig, været glad for den rød/grønne nissejul, men lige de senere år har jeg faktisk holdt ret meget af det. Det kulminerede sidste år, hvor jeg lavede dette julebord, som jeg stadig knuselsker.

Hvad med dig, er du gået igang med julerierne mon? Jeg har i øvrigt en ide med at ville blogge om jer andres særlige juletraditioner, så hvis du er en af dem, der gør noget helt anerledes eller specielt i julen, så smid mig gerne en hilsen. Jeg vil gerne udvælge nogle forskelligartede jule-kort fra jer læsere og folk fra mit netværk ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrevFacebook og Instagram

5 comments

      1. Tak for svar. Der må jeg prøve at gå ind. Har været forbi mange gange, men aldrig været inde. (bor også på Amager) 🙂

  1. Hvor ser det fint ud:-) Og jeg kan så godt nikke genkendende til det med at blive lidt glad for nisser, og den røde jul. Jeg tror det kommer i takt med at mine børn er så juletosset og bare elsker alt ved nisser og jul:-)

    1. Hej Kristina – ja jeg tænker det samme – men det giver jo også god mening, at vi bliver lidt barnlige sammen med vores børn, ikke?! Nyd din dag derude, kh Dorte

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.