den nye familiekalender 2020 med plads til 6 navne

Se den nye Familiekalender 2021 her

Søger du efter en familiekalender for året 2020, hvor der er plads til op til 6 navne, så har du fundet den. Print-selv-kalenderen købes med få klik og du bestemmer selv, om du foretrækker A3 eller A4, når du printer den ud.

Jeg vil gerne slå et ekstra stort slag for den analoge kalenderføring, ikke mindst hvis du har børn, som kan læse. Mange par bruger elektroniske kalendere, hvilket er fint for de inkluderede, men vi skal huske, at vores børn og unge også har behov for at se med. Dels skal de lære at forholde sig til planlægning, men de har også brug for at kunne orientere sig om kommende events, så de kan prioritere deres egen hvile og insats efter, hvad der kræves af dem. Mine egne børn spørger aktivt til den slags, når ikke det fremgår tydeligt af tavlen, hvilket jo beviser min pointe. Så; inddrag dine børn i kalenderføringen, så de kan følge med – det giver mere ro for alle.

Jeg har lagt sidste hånd på den nye Familiekalender for 2020, så den ligger nu klar til dig i webshoppen. I år har jeg tippet den for at gøre plads til den ekstra kolonne, som flere har efterspurgt. Det betyder, at der er blevet plads til 6 navne (eller at kolonnerne kan udfyldes med noter, fødselsdage, madplaner eller andet, som er relevant for jeres dagligdag). Til inspiration så se eventuelt det her indlæg, hvor jeg viser en alternativ måde at bruge familiekalenderen på, eksempelvis til personlige mål.

Du modtager kalenderen som en pdf i din indbakke, som du så printer ud på enten A3 eller A4-papir (jeg anbefaler A3). Over hver kolonne er der et blankt felt, hvor du kan skrive familiens navne og på den måde kan alle i familien holde styr på aftaler.

Du finder den nye familiekalender her, og resten af året får du gratis familiekalenderen for 2019 med også

Og med disse ord suser jeg fluks ud i endnu en travl uge. Jeg satser på, der også bliver mulighed for bare at slappe af – ikke mindst i aften, hvor jeg har en lumsk plan om en mini-quick-date med min mand, mens pigerne er til gymnastik – husker du også at indlægge gode stunder i din travle hverdag? ♥

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.