Udgivet i 2 kommentarer

Heksehatte med slik i

links

En lille guide til at lave super seje Halloween heksehatte med slik inden i. Det er slet ikke så svært og ungerne bliver vildt imponerede over de seje hatte.

Jeg elsker simpelthen Halloween-temaet, som bare tricket mit lege-gen. I går havde vi et par tøser fra pigernes klasse med hjemme til Halloween-sjov, udklædning, spisning og en tur med raslebøtten rundt i nabolaget. Spørg lige om jeg var træt i går aftes? Eller her til morgen for den sags skyld… ha ha. Det var det hele værd, og jeg elsker at strø lidt magi ud i ny og næ.

Jeg havde lavet de her heksehatte klar, så da ungerne kom hjem blev de naglet fast omkring spisebordet med hver deres mumie-drik (kakao) og heksehat. Det var perfekt til lige at lande, og det tog dem alligevel lidt tid at spise sig gennem hattens forskellige lag og overraskelser. Der er nemlig slik inde i den, så når de rystede hatten raslede den.

Heksehatten er ikke min egen originale ide, fordi jeg så den (langt mere veludført) hos Preppy Kitchen, men jeg har tilladt mig at tage ting i brug, som er lige til at gå til og så simpelthen acceptere et uperfekt ydre. Børnene er jo imponerede uanset hvad!

Sådan laver du heksehatte med slik i

Det skal du bruge til 6-8 heksehatte

1 pk. Isvafler
1 pk Stroopvafler (de runde flade med karamel i mellemlaget)
200 gram Mørk overtrækschokolade
250 gram Clickmix fra Haribo (eller anden slik i små stykker)
Lidt Orange fondant
Evt.
knoglerymmel*

Start med forsigtigt at trimme isvaflens kant, så den kan stå. Brug en takket brødkniv til stille og roligt at skære kanten til. Den vil blive uperfekt, men det vigtigste er også, at den kan stå. Skær så toppen af.

Smelt din overtrækschokolade og brug chokoladen til at sætte spidsen skævt på isvaflen. Stil dem på køl, så de sætter sig hurtigere. Imens pensles de flade stroop vafler på sider og top og stilles så også på køl.

Du kan nu tage isvaflerne ud og pensle dem helt op med chokolade og stille dem tilbage på køl.

Imens chokolade sætter sig gør du din overtrækschokolade klar til den sidste proces, måske du skal lave lidt ekstra eller blot skal varme det en smule op.

Dyp isvaflens åbning ned i chokoladen og fyld vaflen halvt op med slik før du bruger den flade vaflen til at lukke af.

Brug den smeltede chokolade til at lukke helt af for hullerne mellem de 2 vafler og lad så chokoladen sætte sig en smule på køl før de orange bånd sættes på og pyntes med lidt krymmel.

Hvad siger du til dem, er de ikke søde?

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrevFacebook og Instagram

2 tanker om “Heksehatte med slik i

  1. Hvor er de fine 🙂 dejlig med noget sjovt og nemt…

    1. Ja de er sjove – også at lave. Vis mig endelig dine, hvis du prøver dem af selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.