Muslingesweater

Der flyver en del ting af mine pinde for tiden, så opskrifts-arbejdet hober sig lidt op. Den næste opskrift jeg udgiver bliver formentlig Muslinge Sweater, som er en super behagelig hyggetrøje, jeg har lavet på direkte bestilling fra hygge-datteren.

Jeg har begået en ny strikkeopskrift, som meget snart er på trapperne. Jeg har faktisk netop i dag sendt opskriften til test hos 2 søde og mega dygtige strikkere, og så snart deres erfaringer og inputs er i hus, kan jeg gøre den helt færdig og udgive. I mellemtiden strikker jeg selv endnu én i en sart pudder-hvid farve, og jeg må tilstå, at jeg virkelig nyder at strikke med mønster på den måde her. Det er rart, at der hele tiden er noget, jeg skal holde øje med, og gør processen spændende nærmest til det sidste. Ahh okay, perlestrikkede ærmer måtte gerne strikke sig selv, men det er kampen værd, fordi trøjen simpelthen bliver så blød og hyggelig.

Vi kalder den for Muslinge Sweater og den er strikket i 1 tråd Merci fra Filcolana og 2 tråde silke mohair. Farverne til denne bamsebrune udgave er:

Merci, farvekode 610
Angel fra Permin, farvekode 884178
Kid Seta fra Gepard, farvekode 1007

Hold øje med mine Instagram-profiler eller her på bloggen, hvis den ligner noget, du skal strikke på her i efterårskulden. Jeg råber op overalt, så snart opskriften er klar, formentlig om 2-3 uger.

Ligner den ikke bare noget, som jeg også skal lave en voksen-opskrift til? Jeg kan mærke, den trænger sig på – måske i en helt lysmeleret naturhvid-grålig farve? ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrevFacebook og Instagram

Follow:
0
Share:

2 Comments

 1. Bodil Balling
  16. november 2019 / 11:35

  Hej Dorte. Hvilke størrelser kommer opskriften på Muslinge Sweater i?
  Og hvad er strikkefastheden?

  Med venlig hilsen
  Bodil Balling

  • Dorte Bak
   Forfatter
   16. november 2019 / 23:23

   Hej Bodil – den kommer i str 6-14 år med 16 m på pind 5,5 for at opnå en bredde på 10 cm ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));