11   242
15   219
2   204
1   87
2   149
7   174
11   309
0   154
0   73
13   256

Tøsede kalendergave ideer til max 69 kr

links

Det er blevet den tid på året, hvor man skal holde ekstra øje med de små gave-ideer. Det kan være venindegaver, kalendergaver eller værtindegaver, og heldigvis er der masser af små gavevenlige ting i min lille webshop, som jeg her deler lidt af med dig.

Laver I mon kalendergaver til jeres møgunger derhjemme? Her gør vi i hvert fald, eller retter, så er det jo nissen, der kommer forbi med små overraskelser. Om børnene efterhånden har konkluderet hvem nissen er, det ved jeg ikke, men personligt er jeg under alle omstændigheder fan af at være nisseklar i god tid. Jeg ved bare, at når først december rammer, så bliver der rigeligt af andre ting, der skal nås, og det er jo meningen at nisserierne og kalendergaverne skal være sjove og hyggelige, ikke?!

Her er et overblik over, hvilke ting fra webshoppen, som er oplagte til de små kalendergaver, eller måske bare til julens børnelook. Den fine veloursløjfe* er da oplagt til årets juleoutfit, synes du ikke?

Herunder ser du priserne på de viste ting og links til de enkelte ting, så du nemt at vurdere, om der er noget af det, som passer til dit budget.

Der er selvfølgelig flere ting i kategorien Accessories*, så tag et kig, hvis du er på udkig efter værtindegaven, kalendergaverne eller noget helt andet

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrevFacebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.