Udgivet i 1 kommentar

Ny (forbedret) udgave af Chunky Drømmesweater

links

Et lille pip her fra bag skærmen, hvor jeg generelt ikke får tilbragt så meget tid disse dage. Vi har vist alle lidt travlt medet blive klar til jul, mon ikke?!

Jeg melder ind i dag med en hurtig opdatering, fordi jeg har opdateret strikkeopskriften på Chunky Drømmesweater*, som frem til nytår ligger i webshoppen sammen med den første udgave. Det betyder, at du frem til nytår kan købe strikkeopskriften til sædvanlig pris, men hvor begge udgaver medfølger. Fra 1. januar vil det kun være den nye udgave, som ligger til salg.

Hvad har ændret sig i opskriften?

Halsåbningen er den største forskel. Det står dig selvfølgelig frit for, om du vil undvære ribkanten, men nu har jeg strikket Chunky Drømmesweater op 3 gange og oplever selv en irritation over den meget åbne hals, som opstår uden rib. Det er selvfølgelig et lidt andet udtryk, men ønsker du bådudskæringen kan den nemt skabes ved at lukke maskerne af i stedet for at strikke ribkanten.

Køb strikkeopskriften til Chunky Drømmesweater her*

Ærmerne har fået et par bitte små justeringer og en ribkant også. Igen kan du jo nemt aflukke fremfor at strikke ribkanter, så tilpasningen betyder ikke, at man ikke kan strikke trøjen som den var i første udgave.

Jeg har strikket denne udgave primært i 2 tråde Anina og 2 tråde Tilia, begge fra Filcolana. Det giver samme strikkefasthed som Snefnug, som er anvist i opskriften. Det var simpelthen bare garn jeg havde liggende, og jeg havde lyst til en Chunky Drømmesweater i præcis de her farver, så det passede jo perfekt! Jeg har strikket den i den midste størrelse denne gang, fordi jeg synes det er rart med en lidt mere “tight” udgave til brug udenpå kjole og skjorter.

Jeg håber, I vil tage fint imod min nye og forbedrede udgave af Chunky Drømmesweater. Rigtig god aften til alle, kram fra Dorte ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

1 tanke om “Ny (forbedret) udgave af Chunky Drømmesweater

  1. Dine fine ringe fangede mit øje. Må jeg høre hvor de er fra?
    //glædelig jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.