Udgivet i Skriv en kommentar

Vind garn til en muslingesweater

Jeg må godt være lidt stolt, må jeg ikke? Jeg synes selv, at den her Muslinge Sweater er mit fineste arbejde so far, og jeg er simpelthen så glad for at have fået den færdig, så du nu også kan strikke den. Jeg er i fuld sving (eller rettere gået i stå i et ærme, som vel sker for mange os?!) med endnu én i den skønneste pudder-hvide farve, og så har jeg da i øvrigt planer om at smide en voksen-udgave i produktion allerede denne weekend.

Du finder strikkeopskriften til Muslinge Sweater her

Jeg har faktisk fået lov til at udlodde garn fra Filcolana (reklame) til en Muslinge Sweater og strikkeopskriften følger naturligvis med til den heldige. Hvis du vil være med i lodtrækningen, så skal du deltage på dette opslag på Instagram. Jeg trækker en vinder i morgen lørdag 7/12, så skynd dig for at være med 🙂

Muslinge Sweater kan strikkes i str 6-12 år og er tænkt som en rummelig model med plads til hygge og måske til kjoler og skjorter under. Den strikkes i Filcolana Merci samt 2 tråde silke mohair på pinde 5,5, så den er dejligt hurtig at se fremskridt på – det betyder også at man stadig kan nå at strikke en til en julegave, hvis man er bare lidt vant til at strikke.

Husk lige at del med mig, når du strikker mine opskrifter. Jeg bliver simpelthen så grundglad og stolt, når det jeg har lagt kræfter i bliver godt ude hos jer andre ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.