Udgivet i 2 kommentarer

100 ting i ‘19 vs. 50 ting i ‘20

links

Jeg fortæller lidt om mine intentioner med at opsætte ønsker for det kommende år i min Bullet Journal, både godt og skidt. Samtidig deler jeg et par af mine personlige punkter og sammenligner Moleskine og Leuchtrum Bullet Journals.

I starten af januar viste jeg dig mit setup for 2020 i min Bullet journal. Måske bemærkede du, at jeg i år har halveret antallet af ting, jeg vil prøve at nå i 2020 i forhold til sidste år? Det er der selvfølgelig en grund til. Den korte forklaring er, at jeg realistisk ikke får udnyttet 100 felter, men jeg har gået og tænkt over hvad der kan være af gode og dårlige ting ved at føre sådan en liste, og derfor sætter jeg i dag lidt flere ord på det.

Jeg bruger i år en Leuchtturm Bullet Journal* med prikkede sider. Den er super lækker med stofbetræk og hardback samt tykt syrefrit papir

Min seneste fra en Moleskine med prikkede sider*, og den var også fin. Siderne i Moleskine er en anelse mindre, men den er mere letvægt- og taskevenlig, fordi den ikke er i hardback.

Sådan gik det med mine “100 i 2019”

Sandheden er, at jeg faktisk kun fik udfyldt måske 6 felter. Hverdagen hele sidste år overtog på mange måder mine gode hensigter, og jeg føler faktisk at det år, som er gået er fløjet ud af kalenderen, som var det et enkelt blad. Sådan er livet jo engang imellem, men der kom alligevel noget rigtig fint ud af de tanker, jeg havde gjort mig inden jeg lavede præcis det setup.

Sidste år skrev jeg blandt andet ind i listen, at jeg ville begynde at spille violin. Jeg havde ærligt talt nok ikke fået gjort noget ved det, hvis ikke jeg decideret havde taget stilling og skrevet det ned som et ægte ønske. Det skal ikke være en hemmelighed, at violinen har kaldt på mig i mange år, så at jeg nu tog rigtig stilling og gjorde det til et mål, var nok præcis hvad det skulle til.

Det har vist sig at være en af de bedste beslutninger, jeg har taget længe. Violinen er mit instrument og jeg føler, jeg er vendt hjem til noget, som altid har vækket positive følelser i mig. Endnu bedre er det, at jeg kan huske en hel del fra mine barndomslektioner og derfor kan udvikle mit spil i et tilfredsstillende tempo (man er vel en utålmodig type). Jeg starter op med undervisning igen i næste uge og har til formålet lejet en bedre violin, end den jeg startede ud med, så jeg har store forventninger til, hvad det skal bringe mig af nye udfordringer og glæder.

Hvad står der på mine “50 i 2020”

Det giver vist sig selv, at der er nogle punkter, som passer ind under mit violinspil. Jeg har nogle helt konkrete ting, som jeg ønsker at lære i 2020 – det være stykker, jeg vil spille, men også teknikker, som jeg vil sætte flueben ved. Der står også 10 dates med min mand – altså rigtige dates ude af huset og uden børn. Det lyder ikke af meget, men det er et realistisk bud, som svarer til næsten 1 gang om måneden.

Foruden 10 dates med manden, så har jeg også noteret et ønske om 6 selvstændige dates med hver af pigerne. Det er den evige tvillingeforældre-udfordring, det med at skabe alenetid, og det har vi faktisk mange gange syntes var vanskeligere at få planlagt end som så. Jeg drømmer eksempelvis om en hotelovernatning med dem hver for sig – den ene ville helt klart vælge at vi spiste i sengen og hyggede på værelset, hvor den anden gerne ville ud at shoppe og gå på cafe. Er I andre egentlig gode til at gøre ting med et enkelt barn ad gangen?

Har du aldrig ført Bullet Journal og er nysgerrig på det, så har jeg for et par år siden lavet en slags intro-video, som du kan se her

Jeg synes simpelthen, at siden her er super værdifuld. Man kunne meget nemt stresse sig selv, hvis man er typen, som føler det er et mål i sig selv at finde på 50 og nå dem alle. Sådan fungerer jeg ikke selv. Jeg udfylder løbende, og stopper jeg med det, så anser jeg det som et udtryk for, at behovet ikke er der. Og det er jo også helt okay ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “100 ting i ‘19 vs. 50 ting i ‘20

  1. Hvor er det en fin og overskuelig måde, at følge sine mål – fedt at violinen er kommer i spil igen ??.

    1. Ja præcis det med at overskueliggør det – og forblive bevidst om sine dybe ønsker – og det kan jo være bitte små ting som man bare glemmer såvel som store mål ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.