Udgivet i Skriv en kommentar

Få helt styr på hverdagen … nu!

links

Drømmer du om at være mere tjekket med hverdagens madlavning, men har måske lidt svært ved at få organiseret det? Her er din nemme håndsrækning, hvor jeg giver et kig ind til flere at siderne i min bog, som er en håndsrækning til alle, der savner bare lidt mere struktur i hverdagen.

Nu hvor januar er i gang, gætter jeg på at mange af jer gerne vil fokusere på en forbedret hverdagsstruktur. Heldigvis er der hjælp at hente – meget hjælp endda – og hvis du enten plukker enkelte ideer eller adopterer hele konceptet fra min bog “Hverdagsrevolutioner i køkkenet”*, vil du hurtigt blive fan af, hvad du vinder. Bonus ved en velfungerende madplan og indkøbsstruktur er nemlig overskud, tid og sparede penge, og hvem kan ikke lide det?!

Her får du du et kig til lidt af det, som bogen har byde dig…

En virkelig god (!) kødsauce, som smelter i munden på dig
En alsidig rød, indisk karry, som vil revolutionere mange af dine retter
En lækker pastaret med cremet spinatsauce, syrlige toner og masser af grønt
Et hverdagsbrød, som kan spises med smøring pålæg, men også som tilbehør til mexicansk, til gryderetter m.v.
En sund og cremet spinatsauce, som smager fantastisk til pasta, risotto og endda zuchini-nudler
En super velsmagende vegetar gryderet, som har dybe smage og dejlige konsistenser

Foruden de hverdagsvenlige opskrifter, som kan mixes og matches på tværs, så får du redskaber, som hjælper dig til nemt at finde din egen struktur. Jeg indleder faktisk bogen med lidt indsigt i forskellige måder at gå til planlægningen på, og jeg vil vove den påstand, at selv den mindst planlæggende type vil kunne plukke en ide eller to, som vil give bare lidt mere overskud i hverdagen til følge.

E-bogen koster bare 69,- kr og downloades her*, hvorefter den nemt kan gemmes i iBooks, dropbox eller endda printes ud, hvis det ønskes.

Du modtager bogen som en pdf, så formen finder du selv ud af – personligt elsker jeg at have mine dokumenter i iBooks.

Jeg er nysgerrig efter at høre, hvor hjemmevant du er med e-bøger? Jeg hører fra flere, at de er lidt tilbageholdende med at købe en e-bog, fordi formatet ikke er lige så håndterbart, som en fysisk bog – har du det mon også sådan? Kh Dorte ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.