Færdige strikkerier og nyt på pindene

Ikke alt er perfekt, og hverken min kreative energi eller dette indlæg er det heller. Her viser jeg dog et par resultater frem, som det lykkes mig at få af pindene i løbet af juleferien, til trods for en følelse af udtømt kreativ energi.

Så hvad har jeg formået at strikke i juleferien? Slet ikke så meget, som jeg havde forventet. Det skulle vise sig, at jeg virkelig havde behov for ferie – på den måde, hvor det eneste, der betød noget, var samværet med familien, dvs. spil, bygge lego, lave mad, se gamle afsnit af Bagedysten osv. Overraskende nok var jeg mange aftener slet ikke i stand til at samle mig om noget som helst strik. Det hænger så nok også sammen med, at jeg kun havde projekter, der faktisk krævede min hjernekapacitet, og hvad gør man så?

Jo, jeg fandt garn fra skabet og besluttede at strikke en Pigernes Pilletrøje*, fordi det jo lige præcis ikke ville afkræve mig nogen form for koncentration. Bare følg opskriften, ikke?! Og den blev jo simpelthen så fin, hvis jeg må have lov at være ret selvtilfreds? Jeg lod den være kortærmet, så den kan fungere som en t-shirt for pigerne, og det tror jeg faktisk bliver lidt af et hit.

Garnet er en regnbue-bomuld fra Lang, den som hedder Riva, som jeg faktisk købte sidste sommer uden at vide, hvad der skulle blive af det. Jeg blandede med en lys silk mohair, som jeg alligevel havde liggende, og i denne forbindelse var jeg ligeglad med, at den ene rest var mere hvid end den anden. Det ser man ikke i det farveskiftende garn, vel?!

Trøjen hænger så skævt fordelt på bøjlen, at det ligner, ærmet er for kort – det er det selvfølgelig ikke, det snyder bare.

Jeg fik desuden færdiggjort den lyse udgave af Muslinge Sweater*, som jeg er blevet utroligt glad for rent farvemæssigt. Jeg synes næsten den er champagnefarvet, og den passer til stort set alt i garderoben, så det kan gå hen og blive en rigtig basis-favorit. Jeg mangler lige at skylle den op, hvilket vil fremhæve snoninger og muslinger, men ærligt talt, så er det mega rar uanset hvad.

På pindene lige nu har jeg min Twistet Halsedisse, som bliver strikket op i sin 4. udgave nu. Perfektionisten i mig bliver ved med at se bedre muligheder, og nu er jeg blevet stædig. Jeg har dog besluttet, at den skal gøres færdig nu, og helst denne uge, fordi det brænder i mig efter at komme i gang med den voksne udgave af Muslinge Sweateren også. Kryds lige fingre for at jeg når i mål her en af dagene.

Det var en lille snak fra de varme lande – sådan lidt hist og pist, men det er jo det, der er så rart ved strik – man kan ligesom bare dykke ned, hvor det føles rart, og så ikke være så planlagt og perfekt. Har du det mon også sådan med strik? Eller måske med noget helt andet?

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));