Udgivet i 2 kommentarer

Sådan strikker du forskellige udtryk på din Chunky Drømmesweater

links

Der er en del af jer, som kredser omkring Chunky Drømmesweater* for tiden, og et hyppigt spørgsmål går på, hvilken størrelse, jeg har strikket mine i. Derfor er jeg her i dag med en lille update, omkring størrelser og viser også hvor stor forskel der er på udtrykket alt efter garnvalg.

Selve strikkeopskriften er super simpel og meget begyndervenlig. Eller en rar no-brainer for en mere øvet strikker, som har brug for et ukrævende hyggeprojekt! Jeg selv har strikket 4 udgaver af Chunky Drømmesweater*, hvor de 3 af dem er vist herunder med deres forskellige udtryk og tilhørende beskrivelser.

Det anbefalede garn i opskriften er Snefnug fra Camarose, men det kunne også sagtens være den mere budgetvenlige Air fra Drops*, som mange begyndere foretrækker, da det kan virke lidt skræmmende at investere i garn.

Chunky Drømmesweater* strikket i str. XS/S og strikket i 2 tråde Filcolana Anina og 2 tråde silke mohair
Chunky Drømmesweater* strikket i str M/L og strikket i Snefnug fra Camarose
Chunky Drømmesweater* uden rib i halsen, strikket i str M/L og strikket i 1 tråd Filcolana Merci og 2 tråde Filcolana Tilia (vær opmærksom på, at strikkefastheden er en smule ændret ved dette garnvalg, hvorfor trøjen er mere luftig og oversized)

Som du kan se, er der god mulighed for at ændre i udtrykket på din Chunky Drømmesweater*, som altså uden problemer kan strikkes op i flere modeller til din garderobe ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Sådan strikker du forskellige udtryk på din Chunky Drømmesweater

  1. Kan du ikke bare strikke én til mig søde Dorte 🙂
    Jeg er så vild med dem i alle udtryk!!
    kh

    1. Ha ha du er sød, men det har jeg for længst lært om mig selv, at sådan fungerer min motivation desværre ikke ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.