15% rabat på frisørprodukter

Jeg holder vinterferie denne uge og i morgen, onsdag, rejser vi på en lille familietur til Berlin. I mellemtiden har jeg besluttet at give jer en rabatkode, så du kan shoppe frisørprodukter med 15% rabat frem til på søndag. Jeg skal super-rengøre salonen, når jeg kommer hjem, så des færre produkter der skal flyttes, jo smartere for mig, ha ha.

Jeg sender dine varer på mandag, med mindre du når at bestille før kl. 17 i dag, så når jeg at sende dem i aften. Brug rabatkoden “frisør15”, så fratrækkes procenterne fra de inkluderede varer, og du kan selvfølgelig sagtens købe andre produkter sammen med din bestilling.

Se alle frisørprodukterne her*

Salonen helt store best-sellers er balsam-sprayen*, som virker styrkende og genopbyggende for et skadet hår, men som bestemt også kan bruges af alle andre. Olien* er helt uundværlig for mig selv og de fleste af mine salon-kunder også – den er fed og plejende og forsegler spaltninger, men den fedter ikke i håret. Den kan bruges i vådt hår som varmebeskyttelse og i tørt hår som pleje og glansgivende afslutning på din styling.

Der er prisstigninger på vej på de populære grønne deodoranter*, så næste gang jeg bestiller dem hjem vil salgsprisen blive 179,- kr i stedet for 170,- som de koster nu. Det betyder, at du nu har chancen for at proviantere dem med 15% af de 170,- kr.

Slutteligt vil jeg orientere om, at jeg har lavet et par nye sampak-varianter af Kknekki-elastikker, som dog ikke er omfattet af rabatten ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.