Udgivet i Skriv en kommentar

Nye Nepal Armbånd i lækre forårsfarver

links

Glædelig søndag alle sammen. Jeg tjekker ind med en forårsfin service-meddelelse, som jeg håber, du vil tage imod med begejstring. Jeg har nemlig fyldt varelageret op til bristepunktet med nye nepal armbånd* i et væld af lækre farver. De populære nepal armbånd bliver lavet i hånden af kvinder i Nepal, som forsørger deres familier med indkomsten fra arbejdet. Det betyder at de alle er unikke, dog tilnærmelsesvis ens nok til at de kommer i samme stil. De er lavet one size og rulles simpelthen ud over håndleddet, hvor kropsvarmen gør dem mere smidige og tilpasser sig dit håndled. Bliver dit nepal armbånd for løst til din smag, så læg det i koldt vand og du vil opleve, at det trækker sig sammen igen.

Armbåndene koster 99,- kr pr stk, men du får 15% rabat ved køb af minimum 3. Handler du for 600,- kr. eller derover sendes varerne fragtfrit, også selvom nogle af dine køb er digitale varer. Det betyder, at du sagtens kan kombinere dit køb med familiekalenderen*, min e-bog* eller strikkeopskrifterne*, ligesom der i webshoppen findes en fantastisk hårbørste*, kosmetikpunge* (som jeg selv bruger som projekttaske til mine strikkesager) og adskillige gode frisørprodukter*.

Jeg har længe overvejet, om jeg skulle lave en præsentation af produkterne i min Story på Instagram eller som en video på IGTV. Led mig endelig vide om du synes, det ville være rart? Mine produkter er særligt udvalgte, men mange kender til gengæld heller ikke de brands, som jeg arbejder med.

Jeg håber din søndag er fin og god ved dig. Jeg har gjort rent, spist fastelavnsboller og strikket, og nu venter jeg på, at brændeovnen får ordentlig fat, så stuerne bliver lune og rare ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.