Udgivet i Skriv en kommentar

Bladmønstret babytæppe

Nogle strikkeprojekter kræver bare mere vilje end andre. Her viser jeg stolt og ydmygt det babytæppe, som jeg lykkedes med at blive færdig med. Kender du det ikke fra dig selv, det med at visse ting bare sjældent lykkes, selv der ikke er nogen forklaring på, hvorfor du ikke skulle kunne?

Af en eller anden grund, så synes jeg det er aller mest svært at blive færdig med rektangulære projekter. Det er sådan set lige meget om det er en karklud eller et babytæppe, uanset hvad så mister jeg interessen ret hurtigt. Jeg har forsøgt med babytæpper flere gange, men hver gang opgivet, men denne gang skulle det altså lykkes. Jeg skulle nemlig være faster igen, og siden jeg forsøgte med et babytæppe sidste år, så er jeg blevet nogle erfaringer rigere trods alt.

Da jeg startede på tæppet havde jeg egentlig forestillet mig at placere bladene tilfældigt rundt omkring på tæppet, så det blev meget naturalistisk. Mit hoved kunne dog ikke acceptere tilfældighederne, så jeg tog en rask beslutning om at læne mig op af det bladmønster, som Signe bruger til sin lille strikkede taske, og som jeg jo har strikket mange gange efterhånden. Jeg lagde et panel ind mellem hvert bladmønster og tillagde så 10 masker i hver side til perlestrikkede kanter. Jeg har strikket i Yaku fra Camarose, som virkelig er et af mine yndlingsgarn. Farven hedder grøn med twist af gult og er mulighvis et restparti, som jeg var heldig at falde over.

Billedet er fra vores første og foreløbigt eneste møde med den lille ny. Corona har indtaget landet siden da, så nu må vi følge med på afstand, men aj hvor er jeg glad for at vi lige nåede dem inden. Hun er fin der i sit bladmønstrede babytæppe, ikke?

Jeg har lidt garn tilbage, så jeg tænker at strikke noget matchende til hende. Nu har hun jo fået et par Kløverhuer, men det kunne godt blive sådan én. Alternativt skulle jeg strikke små blommers eller en bluse. Nu må jeg lige se ♥

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.