Udgivet i Skriv en kommentar

Forårsvibes som kan klikkes hjem

links

Har du en basisgarderobe, som skal have et par sjove og forårsfine tilføjelser, så sidder du måske med de samme søgekriterier som mig. Her deler jeg de ting, som jeg faldt over en sen aftentime forleden, og som jeg nu går og håber at få råd til – altså nogle af dem selvfølgelig!

Altså, jeg er TOTAL forårsramt på humøret. Det vejr, som vi slikkede i os i lørdags, hvor solbrillerne var på og temperaturen var lun, det vækkede mig bare. Jeg har længe gået og spekuleret over, hvilke sjove og nye ting, jeg kunne investere i for at opfriske basisgarderoben til en forårsgarderobe.

Jeg har heldigvis rigtig mange ting i garderoben, som jeg er glad for og ikke behøver skifte ud, men jeg har behov for at kunne noget nyt med dem, så jeg brugte søndag aften på at se mig lidt omkring på nettet. Her er nogle af de ting, som især fangede min interesse – desværre får jeg jo ikke råd til at købe det hele, så jeg må lige i tænkeboks før jeg finder ud af, hvad jeg eventuelt skal ud at investeret i, men den her vest* ligger i hvert fald og driller mig massivt, wow.

 1. Strikket vest fra Arket* – meget elegant og retro-inspireret
 2. Gul jeansnederdel med knapper foran, fra Monki*
 3. Kjole med strut fra Ellos Collection*, den er vildt pæn og så koster den faktisk bare 379,- kr!
 4. Ash Tiger trainers*
 5. Cooleste jeans med kasseben fra Monki*, wow!
 6. Oversized organza scrunchie fra Arket*, findes i sort og lyserød og begge er ufatteligt fine
 7. Mintfarvede sports-leggings med hvidt mesh*
 8. Ternede bukser fra Ellos Collection*
 9. Sorte flats med asymmetriske remme*, jeg mangler altid sorte sko og har en tendens til at købe nogle, jeg alligevel ikke bliver glad for. Dem her tror jeg ville blive et hit!
 10. Lang quiltet vest fra Arket* O.M.G. hvor er den fed!
 11. Pastel-lilla Tee med motiv fra Monki*, hvor 20% af overskuddet går til Plan International
 12. Sort kjole fra Ellos Collection*, som jeg har en idé om virker slankende med det flatterende fald fra lægget bagpå
 13. Puma Trainers*, jeg synes de her ser vanvittigt fede ud
 14. Leopard støvletter fra Agnes Cecilia*, som i øvrigt ville være et super flot match på jeansene oppe i nummer 5
 15. Satinbukser i blomsterprint*, perfekte med en oversize hvid skjorte til eller med en løs kjole udover

Hvis jeg lige skulle prioritere mine største forelsker fra det viste, så må det være jeansene*, vesten*, de sorte sko*, leostøvlerne* og de lyse sneaks*. Puha, jeg er nok nødt til at prioritere endnu mere, hvis ikke jeg skal gå helt bankerot, ha ha.

PS. Jeg kan se at du hos Ellos får 30″ på den dyreste var til om med 13/3, så det er da værd at tage med, hvis man eksempelvis er faldet for leostøvlerne!

Jeg er ikke en decideret capsule wardrobe type, men jeg arbejder mig mere og mere i den retning, fordi grundtanken i at have nogle ting, som kan bruges bredt over hele garderoben, tiltaler mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.