Udgivet i Skriv en kommentar

karantænetid er makeover-tid

plakater posters og vægdekoration
plakater og vægkunst makeover

Får du det bedste ud af karantænen eller brænder du helt ud? Her deler jeg lidt ud af, hvad der slet ikke har fungeret herhjemme, og hvad vi gør ved det den kommende uge. Du får også en rabatkode til Posterlounge så du billigt kan give dit hjem lidt friske vinkler med nye plakater og vægdekoration.

Puha, jeg indrømmer gerne, at jeg synes det er en svær tid, vi står i lige nu. Før vi alle blev sendt hjem, gjorde jeg mig faktisk forestillinger om, hvordan det ville kunne komme os til gode som familie. Jeg er blevet klogere siden da; det er skide svært at finde en balance mellem 2 voksne, der arbejder forskudt og 2 børn, der er vildt frustrede over en brudt rutine fra hverdagen. Mest fordi situationen trods alt ikke kommer i nærheden af at kunne sammenlignes med ferie. Hvordan klarer I andre den mon?

Nåh, men vi har netop talt om, hvordan ugen er gået, og hvad vi kan gøre anerledes den kommende tid for at “få det bedste ud af det”. Vi har aftalt, at vi laver en “inspirationsliste” med de forskellige projekter og hængepartier, som vores hjem kunne tåle at få opmærksomhed på. Ikke fordi vi tilsidesætter arbejde og børn, derimod fordi flere ting er noget børnene kan være en del af. Børnene rammer “muren” på et eller andet tidspunkt hver dag, hvor vi ikke vil give dem skærmtid, og hvor vi så gør et eller andet med dem. Når vi alligevel må smide alt til side for at “redde humøret”, så kan det jo lige så godt være noget praktisk, som vi alle bliver glade for, ikke?

Giv dig selv lov til en billig makeover med nye plakater

Når man går rundt derhjemme hele tiden, kan man hurtigt blive ekstra motiveret for at lave et par nemme og billige ændringer. Nemme, fordi ingen af os rigtig har tid til store projekter, og billige må de også gerne være i en tid, hvor der for mange hersker øknomisk uvished. Webshoppen Posterlounge giver dig nu 15% rabat på alt fra deres webshop (med undtagelse af gavekort). Koden DORTE15 er gyldig til og med 5. april hos Posterlounge.

Og nu får du så muligheden for at grine lidt af mig!
Efter alt mit arbejde med at vælge ting fra Posterlounge, og med at skabe en stemning, så kom manden nemlig ind og sagde “skal det hænge der længe??”. Måske jeg alligevel er gået lidt for langt med mine tossede ideer?

plakater og vægkunst rabatkode

I det store sortiment hos Posterlounge finder du både plakater og vægkunst, som kan printes på træ, akryl, lærred og galleritryk. Da jeg sad og surfede rundt, blev jeg betaget af deres sortiment af asiatisk kunst, og selvom det rager langt ud fra min sædvanlige stil-zone, så tænkte jeg det ville være mega hyggeligt. Tanken var at lave en billedvæg i soveværelset, hvor jeg kunne blande nogle souvenirs fra vores ferier med forskellige typer kunst fra Posterlounge. Lidt et forsøg på at skabe rejseminder fra vores mange fantastiske ferier, som lige nu føles som i et helt andet liv.

Der skete så bare det, at jeg egentlig ikke blev helt tilfreds med resultatet, så jeg gik fra det simple over i det rodede, for at vende tilbage til det simple. Jeg synes faktisk, det er en mega god ide, det fastholder jeg, men når manden ikke kan lide det, så er det muligvis fordi jeg valgte et print på træ og 2 på lærred, som jo bare er noget andet end en flot plakat.

billedvæg med plakater og lærred

Egentlig er jeg ret betaget af den her fugl, men jeg ville nok have elsket den mest, hvis jeg havde valgt at få den printet på papir i stedet for lærred. Det kan du jo så tage ved lære af, hvis du også kan lide motivet, fordi den er virkelig fin og vil bestemt også være det i en træramme.

Det er værd at bemærke, at Posterlounge ikke skal have “skylden” for at mit projekt gik skævt. Det er udelukkende mig og mine usædvanlige valg, der gør at det ikke blev, som jeg forestillede mig. Jeg synes dog, det er værd at vise den slags også, selvom jeg bestemt overvejede at lade være. Men vi er jo alle helt almindelige mennesker, og nogle gange skriver I til mig, at I ikke tør springe ud på dybt vand. Det her viser bare, at det skal man turde i ny og næ – og ja, nogle gange lykkes det ikke, men ofte gør det!

Jeg fik i øvrigt en helt anden slags plakat hjem i lys træramme, men den må du vente med at se. Den skal nemlig hænges op i stuen, hvor vi i dag skal ordne et par ting og sager. Følger du med på Instagram, så kommer der meget snart en opfølgning der, hvor du kan se hvor flot plakaten er

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.