Udgivet i Skriv en kommentar

Sådan kan du optimere din hjemmeside

Dorte arbejde 2
SEO og tips til blogging

Fotos fra arkivet er taget af fotograf Malene Porup

Måske du kan bruge denne skøre tid til at investere i din egen forretning? Her handler det om at optimere din egen blog eller hjemmeside ved at tænke i SEO og online markedsføring. Men hvor meget kan man selv?

Det her indlæg er lidt meta-agtigt, og måske ikke relevant for alle, men… jeg ved flere af jer driver små forretninger, webshops, kurser osv. Flere af jer er også bloggere, og jeg forestiller mig, at vi på en eller anden måde er i samme båd lige nu, hvor indkomsten bestemt ikke er sikret for os. Måske er vi i samme båd, bare i forskellige kahytter så at sige. Jeg tror på, at Danmark har gavn af en faglig mangfoldighed, og derfor opfordrer jeg alle med små virksomheder til at tænke ud af boksen, holde hovedet koldt og gøre et par fornuftige “investeringer” (her tæller tid også) for at kunne klare sig gennem krisen her.

Vi skal prøve at udnytte tiden bedst muligt lige nu, sådan at vi er klar til at give den gas efter Corona-krisen, men hvordan? Én af de ting, som jeg løbende gør, men sagtens kunne dedikere mere kræfter i, det er seo-optimering, forkortet til SEO, men også generel online markedsføring. Så hvorfor ikke bruge denne tid til at optimere vores hjemmesider og deres værdi på Google. Det er nemlig den vej, vi kan hente trafik og kunder.

Se mine forskellige indlæg med tips til blogging

Det kan være, at du er helt grøn, når det kommer til at søgeoptimere din hjemmeside, men måske kan du lidt. Som blogger med et wordpress-setup bruger jeg et par plugins, som hjælper mig til at gøre mine indlæg og webshoppen mere synlig på google. Men jeg er ikke professionel, ligesom mange af I andre sikkert heller ikke er det, og jeg er fuldt ud bevidst om, at jeg kunne hente stor værdi i at få et professionelt input. Mine overvejelser går i retning af bloggens opbygning med menuer og undermenuer, men for dig kunne det være brug af Google Ads eller Facebook-annoncering; ja eller noget helt tredje.Hvis du sidder med nysgerrighed efter, hvordan du kan få hjælp og sparring til at optimere din hjemmeside, så prøv at kig forbi River Online på https://www.riveronline.dk/, som er et jysk bureau med flere forskellige kompetencer under et tag. Her kan du få en analyse af dit site og få lagt en plan for, hvordan det kan løftes. Analysen er gratis og ganske uforpligtende, og du får på baggrund af den et tilbud med priser, så du helt konkret kan forholde dig til, hvilken form for hjælp, der vil give mening for din forretning. Med høje ratings på Trust Pilot og en god jysk grundkerne, så har jeg selv høj tillid til dem hos River Online, og selv med en lille bitte opgave spekulerer jeg på, om ikke man kan gøre en stor forskel?

Nåh, det var lige et lidt andet indlæg, men som du måske ved som fast læser her, så ligger det mig på sinde at både blogging som fag, men også at små iværksættere, har deres plads i vores samfund

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.