Udgivet i 3 kommentarer

Boligprojekt: Hvide gulve og ny terrassedør

links

Vi har taget hul på nogle gode boligforandringer, og lige præcis på det område har Coronakrisen trods alt båret noget godt med sig. Vi maler gulve, en væg og gør klar til at udskifte et vindue med en terrassedør.

En ting, som denne Corona-tid har medført positivt, det er at jeg langt om længe har fået gang i min youtube-kanal igen. Og så at vi har fået rykket på nogle projekter herhjemme, som længe har stået i kø. Vi har taget hul på et projekt, der ender ud i en terrassedør der, hvor vinduet i stuen er lige nu. Jeg har drømt om det i et par år efterhånden, så at det bliver en realitet lige om et øjeblik, det kan jeg faktisk kun juble over. Jeg glæder mig til at sidde på trinet med min kaffe, men også til at kunne se haven fra sofaen og mærke overgangen fra ude til inde smelte mere sammen hele sommer-halvåret.

Som det ofte er med den slags projekter, så medfører det en del. Man skal aldrig undervurdere den slags, hvilket min mand helt sikkert vil elske at jeg sætter på skrift her. Som så mange andre, så har jeg det nemlig med at sige, at vi da lige kan gøre sådan og sådan. Nuvel, her er indrømmelsen så sort på hvidt, men jeg brokker mig ikke. Jeg har intet imod at male eller arbejde på mit hjem, så det er præcis, hvad jeg er gået i gang med. Vi maler gulvene hvide, har fået erstattet radiatoren under vinduet med en i hjørnet, som er blevet skjult bag en radiator-skjuler.

I forhold til det med youtube-kanalen, så er det som om video-redigeringerne har føltes uoverskuelige for mig i en periode, men da jeg alligevel skulle have gang i det for at lave videoer til strikkeskolen*, så gav det lidt sig selv, at jeg fik lyst til at filme andre videoer.

Seneste video er en kort og ret uperfekt hilsen, hvor jeg viser lidt om vores igangværende boligprojekt. Den kan du se her.

Jeg glæder mig til at vise nogle færdige resultater frem, når vi kommer så langt. I mellemtiden kan du også følge med på Instagram, hvor jeg mere spontant deler ud af arbejdet med at forskønne vores hjem

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

3 tanker om “Boligprojekt: Hvide gulve og ny terrassedør

  1. Your floor is great Dorte! we have deceided to paint our floor white too. Wish us luck, it’s yellow wood right now 😉

    1. How exciting Stephanie! Wish you all the best of luck with the project ???

  2. Pænt projekt Dorte 😉 vi er også begyndt at renovere vores kontor under corona, perfekt timing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.