Udgivet i 5 kommentarer

Mit nye hjemmekontor

Har du lyst til at se med ind i min hule af et nyt hjemmekontor? Blandt flere boligforandringer herhjemme, så er denne en fin én lige at vise frem her i dag. Jeg har lavet nyt hjemmekontor, som simpelthen er intet mindre end perfekt til mit behov og humør.

Længe før Corona lukkede os alle inde i samme hjem, havde jeg reelt behov for et ordentligt kontor. Printeren boede på gulvet i spisestuen, halvdelen af webshop-lageret boede i udestuen, den anden halvdel i salonen, pakkesagerne blev hentet frem til spisebordet dagligt og jeg sad som oftest med min laptop i sofaen, hvilket slet ikke bidrager til sunde og seriøse arbejdsrutiner. Så kom Corona – manden flyttede ind på den ene ende af spisebordet med en kæmpe skærm og hele hans arbejdsvæsen, og så blev jeg lige sat endnu mere tilbage.

Hvorfor vi ikke tidligere har tænkt, at den udestue skulle være helt ideel som kontor til mig, det aner jeg simpelthen ikke. Nogle gange kan man åbenbart ikke få øje på den åbenlyse. Anyhow, jeg klikkede et skrivebord hjem fra Ikea, og fik etableret mig super fint i den udestue, og jeg elsker det.

I reolen har jeg bøger, inspirationsmaterialer, foto-ting, kreating, jeg bruger ofte og ting til bullet journal og pakning af webshop-ordrer. Ikke mindst min printer – åhhh det er altså skønt at have det hele samlet samme sted. AT oparbejde faste arbejdsrutiner, der bare kan få lov at ligge på rygraden.

Placeringsmæssigt ligger det afsides nok til at jeg kan få fred til at arbejde, uden at være i vejen for de andre. Jeg sidder alligevel tæt nok til at kunne følge med, ikke mindst er jeg på samme etage som min salon og mit køkken – begge dele indgår absolut en del i mine arbejdsrutiner også. Det bedste er, at jeg sidder med kig til haven og lige nu med hvidblomstrende grene op ad ruden, som inden længe erstattes af koralfarvede kæmperoser. Det er simpelthen perfekt, intet mindre!

Vi har gang i flere boligforandringer herhjemme, blandt andet noget med en nu terrassedør fra stuen, malede gulve og en grå væg, der langt om længe er blevet malet over med en lysere farve. Jeg giver snart lyd fra mig og viser billeder fra alt det også

………………

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

5 tanker om “Mit nye hjemmekontor

 1. SÅ fint! Tak for inspiration – trænger også til en opgradering af hjemmekontoret 🙂

 2. Så fin den hvite vasen med strå i er – hvor er den fra? 🙂

  1. Det er faktisk “bare” en vase fra blomsterhandlen, men firmaet som laver den hedder 2have og forhandler vist i blomsterhandler i hele norden 🙂

   1. Kjempefin var den! Tusen takk for tilbakemelding 🙂

    1. Det var så lidt – god sommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.