Udgivet i Skriv en kommentar

Outfitlykke

links

Fra en af de der skønne, sommerlige aftener, hvor jeg gik en lang tur på Amager Strand og efterfølgende sneglede mig gennem de hyggelige villakvarterer og den lokale, bevaringsværdige Skolen ved Sundet. Lige præcis den aften fik jeg min veninde til at knipse et par skud af mit lag-på-lag-look, som rigtig mange af jer har spurgt ind til. Det med gåturene er langsomt ved at lægge sig ind som en regelmæssig ting, men jeg er bedst til at komme afsted, hvis jeg har en aftale med en, ellers er det lidt som om min hjerne finder det formålsløst bare at vandre rundt, kender du mon det? Nåh, men det der outfit…

Først og fremmest (og nu kunne jeg godt nævne de chunky Puma Trainers*, som jeg gentagne gange er blevet spurgt om), så har jeg min Muslinge Sweater My Size på. Jeg er den utålmodige type, så den var endnu ikke skyllet op på tidspunktet, hvorfor ærmerne stumper lidt. De falder ned på plads, så snart den skylles op, hvilket naturligvis fremhæves i selve opskriften. Og hvor bliver den så af den opskrift, tænker du måske?

Jo altså, den er blevet teststrikket og det var vigtigt for mig, da jeg ønsker at kunne udgive den op til str XL også. Der var derfor nogle ting, der skulle tilpasses og afprøves, men det er løst og jeg sidder aktuelt og finskriver opskriften, så den er vitterligt på trapperne.

Om resten af outfittet kan jeg berette at bukser og kjole er fra H&M. Bukserne er et par chinos med striber, som jeg er blevet helt enormt glad for ligesom den løse skjortekjole, som er god både med buks under såvel som med bare ben. Kjolen har endda lommer, så derfor rykker den direkte ind på en 1. plads i min garderobe!

De chunky trainers er som sagt fra Puma*, og dem bor jeg sket og ret i – de er fede til nederdele og kjoler, som jeg jo oftest får med!

Og så er der mobil coveret fra XouXou, som jeg købte efter mange mange gange at have kigget i deres shop. Jeg har holdt mig tilbage, dels fordi det var en af de mange annoncer, man møder på Instagram, hvor de som regel ender med at være kina-relaterede (don’t even get me started!), men det viste sig at det her er helt legit. Et tysk firma, der sender lynhurtigt og leverer et produkt, der helt sikkert levede op til mine forventninger i forhold til prisen også.

Jeg elsker at have telefonen på mig på den her måde – det passer perfekt til mine vaner med hele tiden at skulle skyde billeder, og så synes jeg det ser hyggeligt ud! De har flere modeller og farver, så kig forbi.

Og med den lille hilsen, vil jeg suse tilbage til virkeligheden. Der går lidt tid mellem mine indlæg på bloggen for tiden, men følg endelig med på Instagram, hvis du ikke allerede gør det. Det er der, jeg holder mest til og dagligt laver opdateringer. Rigtig god eftermiddag til dig, knus Dorte ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.