Udgivet i Skriv en kommentar

Nu lancerer jeg niveau 2 på min online strikkeskole

Strikkeskole 2_original
Lær at strikke med Dorte Bak
Simpel Raglan Tee

Det næste niveau på min online strikkeskole er nu online. Det betyder, at du kan bruge sommeren på at lære endnu mere strikketeknik, hvor du bliver holdt virtuelt i hånden hele vejen.

Yay, jeg har arbejdet på det her længe, så jeg er så himmelhenrykt og spændt nu hvor jeg har lanceret niveau 2 på min online strikkeskole, hvor du kan lære at strikke, selv uden forudgående erfaring.

Det første forløb, som jeg lancerede under Corona-nedlukningen, er simpelthen gået så fint, så forløbet her er en naturlig opfølger til dem, som er klar til at lære nogle lidt mere tekniske begreber og har fået styr på ret og vrang. Tænk engang, at de har lært at strikke helt fra bunden bare ved at beslutte sig for det og så følge mine videoer. Jeg er simpelthen så stolt af dem altså!

Simpel Raglan Tee-5

I dette forløb tager undervisningen udgangspunkt i Simpel Raglan Tee, som jeg faktisk udviklede præcis til dette forløb. Opskriften har de tekniske begreber i spil, som netop fører dig sikkert videre til at kunne strikke mange forskellige slags trøjer og cardigans, og du vil derfor kunne stå ret sikkert på egne ben efterfølgende.

Blusen er i øvrigt også nem at tilpasse, så anse den som et grundmønster til dine næste projekter. Du kan nemt forlænge ærmerne og lege med halsens udformning eksempelvis.

Anyway, du kan læse meget mere konkret om forløb 2 på min online strikkeskole, hvis du er nysgerrig efter at se, om det her er noget for dig.

Selvom jeg går på ferie fra næste uge, så tjekker jeg naturligvis fortsat ind i FB-gruppen, hvor vores strikkefællesskab udveksler spørgsmål og sejrer med hinanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.