Udgivet i Skriv en kommentar

Endelig ude! Her er Simpel Sommer Tee

Simpel Sommer Tee-2187
Simpel Sommer Tee-2187

Vil du strikke en fin sommerbluse i lækker blød bambuskvalitet? Her er min nyeste strikkeopskrift på Simpel Sommer Tee.

Pyha, jeg har lyst til at poppe en flaske med bobler, fordi jeg endelig har udgivet den her strikkeopskrift. Det lyder måske lige lovlig vildt for mange af jer, at jeg ligefrem skal fejre den, men blusen har jeg arbejdet på i mere end et år, fordi jeg ville noget helt bestemt med den, og ikke ramte det ønskede udtryk og funktion før i 5. forsøg. Hurra for stædighed, ha ha.

Nu har jeg fået det hele på plads, og jeg har haft de sejeste teststrikkere til at gennemgå, give input, mål og overvejelser med på vejen, så jeg føler virkelig, at strikkeopskriften er tip top. Du går direkte til strikkeopskriften til Simpel Sommer Tee her.

Simpel Sommer Tee-2212

Simpel Sommer Tee strikkes i den blødeste bambus bomuld fra Coop*, som jeg jo også har strikket Simpel Sommerbluse i, og det er virkelig et lækkert garn, som jeg nyder både at strikke i og gå med efterfølgende.

Jeg strikker disse dage på en version i Pure silk fra Knitting for Olive, som ikke helt overholder strikkefastheden, men bestemt bliver lækker. Jeg laver et blogindlæg om resultatet og tilpasningerne, når den er færdig.

Jeg håber, du nyder sommeren derude? Jeg nyder livet i sommerhuset og er i skrivende stund på vej til stranden med køletaske og glade børn, skønt! Næste indlæg bliver en guide på gåben gennem Ærøskøbing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.